Prati nas

Aktivno starenje

Posvetila se sebi: Baba Lena (91) obilazi svijet, ne želi sjediti doma

Kaže da na putovanje ne troši previše novca. Putuje najjeftinijim prijevozom, odsjeda u najjeftinijim hotelima, a kada joj prifali novca, prodaje cvijeće.

Objavljeno

|

Lena Erhova (foto: babushka_1927/Instagram)

Umirovljenica Lena Erhova iz sibirskog Krasnojarska u samo nekoliko godina vidjela je više svijeta no što će drugi vidjeti za cijeloga života. Naime, 2016. godine odlučila je proputovati – cijeli svijet i svima se pohvaliti putem svog Instagram profila.

Danas njen profil „Baba Lena Erhova“ prati  77.700 obožavatelja pa uz to što je globtroterica, sigurno je zaslužila i naslov influenserice.  Sa 89 je prvi puta izašla iz Rusije, a do sada je posjetila Češku, Vijetnam, Dominikansku Republiku, Tajland, Izrael…

Najpopularnija slika koju je objavila jest ona iz Vijetnama gdje je zajahala motocikl. Kaže da na putovanje ne troši previše novca. Putuje najjeftinijim prijevozom, odsjeda u najjeftinijim hotelima, a kada joj prifali novca, prodaje cvijeće.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.