Andrej Plenković (screenshot: predizborni spot)

HDZ će preusmjeriti mirovine u jedini logični fond

Autor: • 05. 07. 2018. • Vijesti467 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Satirični portal News bar našao je vrutak inspiracije u najavljenoj mirovinskoj reformi. Nakon što je javio da će zagrebački Jakušavac biti pretvoren u odlagalište umirovljenika, danas je iznjedrio novu ideju kako bi se mogao pametno utrošiti novac iz mirovinskih stupova.

Hrvatska zaslužuje dostojan pokop

“Nova ideja iz HDZ-a mogla bi jednom zauvijek riješiti sve hrvatske probleme. Naime, zastupnici najtrofejnije demokratske zajednice žele preliti sva sredstva iz mirovinskih stupova u posmrtnu pripomoć.Idejni začetnici kažu da je za Hrvatsku ionako prekasno te da je ovo jedini način da se našoj zemlji osigura dostojanstven pogreb, jer ga inače neće moći platiti. Iako neki smatraju da je ovo pozitivan potez, drugi su sumnjičavi u motive HDZ-a.

Neki strepe da će nakon izdaha posmrtna pripomoć biti isplaćena HDZ-u, a čiji članovi nisu baš čuveni po poštenju. Boje se da će HDZ jednostavno pokupiti novac i pobjeći glavom bez obzira od ostataka izdahnule Hrvatske, čijoj su propasti i sami uvelike doprinijeli”, piše News bar.

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.