Prati nas

Satira

HDZ će preusmjeriti mirovine u jedini logični fond

Nova ideja iz HDZ-a mogla bi jednom zauvijek riješiti sve hrvatske probleme. Naime, zastupnici najtrofejnije demokratske zajednice žele preliti sva sredstva iz mirovinskih stupova u jedini logičan fond.

Objavljeno

|

Andrej Plenković (screenshot: predizborni spot)

Satirični portal News bar našao je vrutak inspiracije u najavljenoj mirovinskoj reformi. Nakon što je javio da će zagrebački Jakušavac biti pretvoren u odlagalište umirovljenika, danas je iznjedrio novu ideju kako bi se mogao pametno utrošiti novac iz mirovinskih stupova.

Hrvatska zaslužuje dostojan pokop

“Nova ideja iz HDZ-a mogla bi jednom zauvijek riješiti sve hrvatske probleme. Naime, zastupnici najtrofejnije demokratske zajednice žele preliti sva sredstva iz mirovinskih stupova u posmrtnu pripomoć.

Idejni začetnici kažu da je za Hrvatsku ionako prekasno te da je ovo jedini način da se našoj zemlji osigura dostojanstven pogreb, jer ga inače neće moći platiti. Iako neki smatraju da je ovo pozitivan potez, drugi su sumnjičavi u motive HDZ-a.

Neki strepe da će nakon izdaha posmrtna pripomoć biti isplaćena HDZ-u, a čiji članovi nisu baš čuveni po poštenju. Boje se da će HDZ jednostavno pokupiti novac i pobjeći glavom bez obzira od ostataka izdahnule Hrvatske, čijoj su propasti i sami uvelike doprinijeli”, piše News bar.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.