Prati nas

Vijesti

I ‘naš’ ministar kuražio je Vatrene na stadionu Lužnjiki

Hrvatska politička delegacija na Svjetskom prvenstvu u Rusiji prilično je brojna. Četvrtfinalnoj utakmici nazočila je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, a onoj polufinalnoj premijer Plenković, predsjednik Sabora Jandroković i “naš” ministar Pavić.

Objavljeno

|

Ministar mirovinskog sustava Marko Pavić (foto: Marko Pavić / Facebook)

Veličanstvenoj pobjedi naših reprezentativaca nad Engleskom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Sa stadiona Lužnjiki u Moskvi nazočio je i „naš“ ministar Marko Pavić.

Ministar rada i mirovinskog sustava na svojem je Facebook profilu objavio i nekoliko fotografija uz želju da naši nogometaši odu do samoga kraja i osvoje titulu svjetskoga prvaka.

„Čestitke vatrenima na veličanstvenoj pobjedi! Idemo do kraja!“, napisao je ministar.

Premijer Andrej Plenković na svojem je Facebook profilu objavio video slavlja naših nogometaša.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.