Prati nas

Show

Službeno je: Kolinda otela show u Rusiji i nabildala si popularnost

Ako se gleda o kome se više pisalo na cijelom svijetu – jučer je objavljeno otprilike 25 posto više vijesti sa spominjanjem predsjednice u odnosu na Luku Modrića. Zanimljivo je da je preko 80 posto vijesti s izrazito pozitivnim sentimentom.

Objavljeno

|

Emmanuel Macron i Kolinda Grabar-Kitarović

Tomislav Grubišić, direktor Mediatoolkita objavio je statistiku nakon jučer održanog finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Mediatoolkit je alat s kojim se može pratiti gdje i koliko se o nečemu piše na internetu.

“Hrvatska se jučer po medijima spominjala 30 posto više nego nakon polufinala u cijelom svijetu. Brojevi su ogromni i nikad zabilježeni u povijesti Hrvatske, više nego sve skupa do sada prije polufinala”, kaže Gubišić i navodi izuzetno zanimljiv detalj koji ide u korist onima koji tvrde da je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ukrala najveći nogometni show onima zbog kojih on i postoji – nogometašima.

“Ako se gleda o kome se više pisalo na cijelom svijetu – jučer je objavljeno otprilike 25 posto više vijesti sa spominjanjem predsjednice u odnosu na Luku Modrića. Zanimljivo je da je preko 80 posto vijesti s izrazito pozitivnim sentimentom (uz sve, fail  s kišobranom je još više doprinio)”, objavio je Grubišić.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.