Prati nas

Show

Svijet o Kolindi: Ona je Hrvatima više od majke, boginja, veliki vođa…

Od sinoć su ispisane tisuće twittova o, citiramo, skromnoj hrvatskoj predsjednici koja je doputovala komercijalnom linijom da bi bodrila svoju momčad, no nisu izostale ni poprilično laskave pohvale njenoj ljepoti.

Objavljeno

|

Kolinda Grabar-Kitarović, Svjetsko nogometno prvenstvo, Soči

Dana nakon senzacionalne utakmice u Sočiju, bistre se utisci iznimno burne večeri. Svijet ne prestaje govoriti o uspjehu hrvatske nogometne momčadi, no na društvenim mrežama je još veće simpatije pobrala predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, zahvaljujući svojim navijačkim vještinama i neobuzdanom pobjedničkom plesu u VIP loži.

Od sinoć su ispisane tisuće twittova o „skromnoj hrvatskoj predsjednici koja je doputovala komercijalnim letom da bi bodrila svoju momčad“, no nisu izostale ni poprilično laskave pohvale njenoj ljepoti. Od „Kolinda, posvoji me“ do „Od večeras navijam za Hrvatsku“. Uz to, zamijetili smo, mnogi i dalje miješaju našu predsjednicu s bujnom američkom starletom Coco Austin. Kako su stranci doživjeli sinoćni nastup Kolinde Grabar-Kitarović na stadionu u Sočiju, možda će vam dočarati twittovi koje smo izdvojili.

Ovo je dama koja je inspirirala Hrvatsku večeras. Bila je prisutna, glasno je navijala, vrištala, skakala. Rukovala se s Dmitrijem. Da, ona je više od majke Hrvatima. Pozdravite Kolindu Grabar-Kitarović.

Ukrala je predstavu u Rusiji. Do današnje utakmice, bila je gotovo nepoznata. Upoznajte boginju iz Hrvatske, njenu ekselenciju Kolindu Grabar-Kitarović.

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je upravo ušla u predvorje hotela gdje je pozirala s navijačima. Nosi majicu svoje momčadi i radije sjedi s navijačima, nego u VIP loži. Veličanstveno!

Bez obzira na pobjednika, njena ekselencija Kolinda Grabar-Kitarović je definitivno osvojila milijune srca. Ona je tako veliki i vješt vođa.

Čovječe, upisao sam u tražilicu #ruscro i prvi rezultat koji mi je Twitter pokazao jest fotografija prelijepe Kolinde Grabar-Kitarović.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.