Anna Mae Blessing

Ubila sina koji ju je htio smjestiti u dom za stare i nemoćne

Autor: • 04. 07. 2018. • Vijesti429 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Amerikanka Anna Mae Blessing (92) Fountain Hillsa ubila je prije dva dana svog 72-godišnjeg sina, jer ju htio smjestiti u dom za stare i nemoćne. „Ti si uzeo moj život, ja sam uzela tvoj“, navodno je rekla dok su je izvodili iz doma koji je dijelila sa sinom i njegovom djevojkom.

Policiji je, prenosi BBC, ispričala da je kanila ubiti i sebe. Sin ju je namjeravao smjestiti u ustanovu jer je s njom, kazao je, postalo nemoguće živjeti.Gospođa je potom posegnula za dva komada vatrenog oružja, sakrila ga je u džepu i pozvala sina na razgovor. Za vrijeme svađe, izvukla je revolver koji je nabavila daleke 1970. godine i hladno ga upucala s dva zrna u vrat i čeljust.

Starica je potom nasrnula na 57-godišnju neslužbenu snahu pa ju je pokušala pogoditi iz pištolja koji joj je pokojni suprug darovao prije pedesetak godina, no snaha se othrvala i umakla mecima.

Policija je zatekla staricu u njenoj spavaćoj sobi. Rekla im je da misli da zbog svojih zlodjela zaslužuje biti uspavana. Određena joj je jamčevina od pola milijuna dolara.

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.