screenshot: Inside edition

Graywatch: Upoznajte Boba (71), spasitelja na plaži

Autor: • 05. 08. 2018. • Aktivno starenje, Kolaž335 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Bazeni i plaže širom Sjedinjenih američkih država pate od kroničnog nedostatka kvalificiranih spasitelja. Zbog toga su se vlasnici kupališta za pomoć obratili starijim sugrađanima. Mnogima od njih ovo je dobar način dodatne zarade tijekom ljetnih mjeseci jer ni američkim penzionerima ne cvjetaju (financijske) ruže.

Jedan od takvih je i 71-godišnji Bob McIntosh koji je zbog posla spasitelja nakratko napustio uobičajen umirovljenički život kako bi se vratio zanimanju kojim se bavio tijekom studiranja.Bob je nakon studija radio za američku vladu, no kad je došao u penziju odlučio je potražiti dodatan način zarade. Zaposlio se kao spasitelj na bazenu u New Jerseyu. Njegovi poslodavci vrlo su zadovoljni njime. “On je pouzdan, ozbiljan i profesionalan spasitelj. Ovdje je čitavo ljeto jer se ne mora vratiti u školu ili na posao kao drugi spasitelji2, rekla je voditeljica kupališta Judith Josephs.

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.