Prati nas

Show

Holivudski ljepotan Robert Redford (81) snima svoj posljednji film

Nikad ne reci nikad, ali mislim da će ovo biti sve od mene što se glume tiče. Mislim da je sada već dosta. A zašto ne otići uz nešto veselo i pozitivno?

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Robert Redford (Brubaker, 1980.)

Glumački veteran Robert Redford (81) kaže da mu je u životu ostalo mjesta za snimiti još samo jedan film. Glumit će u filmu „Starac i pištolj“, istinitoj priči o kriminalcu koji je pobjegao iz zatvora u kajaku u dobi od 59 godina, nakon čega je počinio nove pljačke.

„Nikad ne reci nikad, ali mislim da će ovo biti sve od mene što se glume tiče. Mislim da je sada već dosta. A zašto ne otići uz nešto veselo i pozitivno?“ kazao je Redford novinarima. Podsjetimo, 2016. godine je izjavio da je već pomalo umoran od glume i da se želi posvetiti režiranju.


Za one koji žele znati više

Kada se obogatio, Redford  je kupio skijalište blizu Prova u američkoj državi Utah zvano “Timphaven”, koje je preimenovano u “Sundance”. Redfordova supruga Lola bila je je iz Utaha pa su tu sagradili dom 1963. Neki dijelovi filma Jeremiah Johnson su snimani u blizini skijališta.

Osnovao je Sundance Film Festival, Sundance Institute, Sundance Cinemas, Sundance Catalog i program Sundance Channel, sve u ili oko Park Cityja u Utahu, 50-ak kilometara od skijališta. Na filmskom festivalu se prikazuju radovi neovisnih filmaša iz Sjedinjenih Država, a s vremenom je postao jako ugledan pa se tamo premijerno prikazuju i veći filmovi.

.

Show

Tereza Kesovija predstavila novu pjesmu ‘Ima te’

Spot potpisuje Katja Restović, snimali smo u Istri, a ona je mene zamislila u luksuznom kabrioletu i da sam poput Grace Kelly, kaže Tereza.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Jeste li već poslušali novu pjesmu Tereze Kesovije? Ova istinska diva hrvatske glazbe predstavila je svoj novi singl naziva “Ima te”, koji je baš za Terezu napisao Aljoša Šerić, frontman grupe Pavel.

Pjesmu, koja bi se ubrzo mogla naći rame uz rame s ostalim legendarnim Terezinim evergrinima, prati i video spot u kojem je Tereza oživjela duh prerano preminule monegaške princeze i velike glumice zlatnog doba Hollywooda – Grace Kelly, koju je sama i osobno poznavala.


“Spot potpisuje Katja Restović, snimali smo u Istri, a ona je mene zamislila u luksuznom kabrioletu i da sam poput Grace Kelly. Jer sam imala vrlo lijep odnos s tom divnom osobom. I sve je bilo idealno osim bijelog šala koji se opirao zakonima fizike i letio na krivu stranu. I to me jako srdilo”, kazala je Tereza za Jutarnji.hr.

Na predstavljanju pjesme bila je i velika Terezina prijateljica Gabi Novak, ali i članovi Terezine obitelji, prije svega njena unuka Mila, kći Alana Ungara, Terezinog sina iz braka s glazbenikom Mirom Ungarom, koja je upravo proslavila 30. rođendan.

“Sve ovo danas posvećujem prije svega mojoj Mili”, rekla je Tereza pokazujući na “svoje sveto trojstvo, svoju malu obitelj”. Poslušajte pjesmu:

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP