dinastija, alexis, joan collins, sapunica
Dinastija (screenshot: HTV)

Joan Collins (85) – skinula šminku i zaigrala ženu svojih godina

Autor: • 03. 08. 2018. • Kolaž, Show497 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Jedna od posljednjih filmskih diva starog sjaja, britanska glumica Joan Collins, odbacila je glamur i šminku za potrebe najnovije uloge. Snimajući film Gerry, u kojem naslovne uloge imaju Matt Damon i Casey Affleck, Collins je skinula šminku i pokazala svoje godine – njih 85!

Lik Hilde koji tumači u kratkom filmu Paula Agara je starica koja živi u staračkom domu. Doduše, šminkeri tvrde da su slavnu Collins dodatno postarali za ovu ulogu. Collins je paralelno glumila i u deset epizoda osme sezone serije American Horror Story, a uskoro bi trebala početi i snimanje filma o ostarjelom filmašu koji gubi bogatstvo i seli se u Indiju. Film Unforgettable će režirati JC Falcon.A post shared by Gerry (@gerry_film) on

Našoj je publici Collins najpoznatija po ulozi zločeste Alexis, prve supruge naftaša Blakea Carringtona, koju je tumačila u majci svih sapunica – Dinastiji. “Joan ima jednu izvanrednu prednost nad ostalim zvijezdama. Nema komplekse zbog uloge koju tumači. Ako treba igrati 60-godišnju ženu, onda i traži da je takvom učinim. I tek kada su šminka i frizura gotove, ona se pretvara u osobu koju igra”, izjavio je Bob Seidel, šminker sa seta Dinastije daleke 1986. godine. Cijeli prilog možete pročitati ovdje.

dinastija, alexis, joan collins, sapunica

Dinastija (screenshot: HTV)

 

 

 

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.