Prati nas

Show

Joan Collins (85) – skinula šminku i zaigrala ženu svojih godina

Objavljeno

|

dinastija, alexis, joan collins, sapunica
Dinastija (screenshot: HTV)

Jedna od posljednjih filmskih diva starog sjaja, britanska glumica Joan Collins, odbacila je glamur i šminku za potrebe najnovije uloge. Snimajući film Gerry, u kojem naslovne uloge imaju Matt Damon i Casey Affleck, Collins je skinula šminku i pokazala svoje godine – njih 85!

Lik Hilde koji tumači u kratkom filmu Paula Agara je starica koja živi u staračkom domu. Doduše, šminkeri tvrde da su slavnu Collins dodatno postarali za ovu ulogu. Collins je paralelno glumila i u deset epizoda osme sezone serije American Horror Story, a uskoro bi trebala početi i snimanje filma o ostarjelom filmašu koji gubi bogatstvo i seli se u Indiju. Film Unforgettable će režirati JC Falcon.A post shared by Gerry (@gerry_film) on

Našoj je publici Collins najpoznatija po ulozi zločeste Alexis, prve supruge naftaša Blakea Carringtona, koju je tumačila u majci svih sapunica – Dinastiji. “Joan ima jednu izvanrednu prednost nad ostalim zvijezdama. Nema komplekse zbog uloge koju tumači. Ako treba igrati 60-godišnju ženu, onda i traži da je takvom učinim. I tek kada su šminka i frizura gotove, ona se pretvara u osobu koju igra”, izjavio je Bob Seidel, šminker sa seta Dinastije daleke 1986. godine. Cijeli prilog možete pročitati ovdje.

dinastija, alexis, joan collins, sapunica

Dinastija (screenshot: HTV)

 

 

 

.

Show

Madonna (60) je ‘popeglala’ snimku s Eurosonga. Ovako je to trebalo zvučati

‘Fino uređeno. Ne može se čuti niti jedan promašeni ton. Skidam kapu’, napisao je jedan od brojnih komentatora, dok se drugi pitaju gdje su nestali originalni vokali.

Objavljeno

|

Autor

Komentatori nastupa možda najveće živuće pop-ikone Madonne na Eurosongu brojni su i mogu se podijeliti u dvije skupine. Iako Madonna nikada nije bila posebno dobra pjevačica, u prvoj su skupini slušatelji razočarani onime što je servirala na najvećoj glazbenoj pozornici.

Falšanje i nedostatak daha nije se moglo ne primijetiti iako svi znamo da pjevanje nikada nije bilo glavni adut pjevačice koja je rušila barijere. Zato su u drugoj skupini oni, a među njima smo i mi, koji opraštaju sve i  tvrde: “Bez obzira na sve, kraljica ostaje kraljica.” Jer Madonnu jednostavno ne možemo promatrati bez “minulog rada”, zar ne?Šezdesetogodišnja zvijezda, čini se, ne može se pomiriti sa starenjem, a ni s činjenicom da su danas glazbeno tržište i sama scena bitno drugačiji od “njenih vremena”. I zato mladima njeni nastupi malo znače, a stariji su razočarani, pomalo i tužni. “Kraljica je u falšu i dok govori”, komentirala je operna pjevačica i članica žirija glazbenih televizijskih natjecanja Martina Tomčić.

Da je i sama Madonna svjesna vizualno sjajnog, ali vokalno lošeg nastupa govori i činjenica da je je na službenom Youtube kanalu objavila “popeglanu” snimku (vidi gore) koja nam, zapravo, govori kako je nastup trebao zvučati.

“Fino uređeno. Ne može se čuti niti jedan promašeni ton. Skidam kapu”, napisao je jedan od brojnih komentatora, dok se drugi pitaju gdje su nestali originalni vokali. “Ovo nije kaos koji sam gledala na televiziji”, zaključak je druge obožavateljice. “Fotošopirala si glas”, kaže treća u raspravi koja je u samo jednom danu nanizala 5.400 komentara.

Nastavi čitati