Prati nas

Show

Zdenka Kovačiček: Lisac mi nije rekla ni hvala

Jedan novinar je rekao da je to dokaz da postoji kozmička pravda, svemirski balans koji neke stvari posloži na neko mjesto nakon izvjesnog vremena. I ja sam počela sve više vjerovati u to, ispričala je Kovačiček.

Objavljeno

|

Tko je muž od Zdenke Kovačiček?
Zdenka Kovačiček (foto: Roberta F./Wikimedia)

U velikom razgovoru za 100posto pjevačica Zdenka Kovačiček  (74) komentirala je i odnose između pjevačica na domaćoj estradi. Kaže, nije se nikada voljela svađati.

“Ne dozvoljavam da me netko maltretira, omalovažava ni napada. Jednostavno kažem: ‘Doviđenja’ i nađem nove suradnike i nove ljude. Ali, kad već pričamo, znate da sam Josipi Lisac pjevala prateće vokale na albumu ‘Dnevnik jedne ljubavi’. Nisam za to dobila ni hvala, ali nije to ni važno. Mene smeta taj užasan egocentrizam, to sam već spomenula, kad se netko boji pohvaliti kolegu. Svatko od nas je individualac, a pogotovo naša generacija. Mi pjevačice se tada nismo nikad svađale jer je svaka imala svoju publiku, razlikovale smo se i svaka je imala svoj stil. Zato mi je ružno kad netko misli da ga ja ili bilo tko drugi ugrožava. Te neke stvari sam zamjerila.”

Podsjetimo, u listopadu prošle godine pjesma “Elektra” Zdenke Kovačiček zasvirala je na defileu pariške revije legendarnog Karla Lagerfelda za Chanel. Bilo je to iznenađenje za domaće ljubitelje mode, ali i samu pjevačicu koja je pjesmu Igora Savina snimila 1976. godine, a izdala ju je dvije godine kasnije. Zbog toga sadašnje vrijeme smatra kao dio karijere koji joj je dao najviše zadovoljstva.

“Nisam to očekivala, nisam radila na tome da se to dogodi, neka vrata su se samo otvorila. Jedan novinar je rekao da je to dokaz da postoji kozmička pravda, svemirski balans koji neke stvari posloži na neko mjesto nakon izvjesnog vremena. I ja sam počela sve više vjerovati u to”, ispričala je Kovačiček za 100posto.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.