Prati nas

Show

Još uvijek je seksi: Cruz, sretan ti 70. rođendan!

Martinez, kojeg su domaće gospođe u prepričavanjima fabule nazivale i Gruz, mislio je da sapunica nije dobar odabir za njega, što je, možda, i točno. Santa Barbara donijela mu je planetarnu slavu, no nakon nje nikada nije ostvario značajniji glumački uspjeh.

Objavljeno

|

je li živ cruz castillo?
A. Martinez / Instagram

Američki glumac Adolfo Martinez  tri je puta odbijao ulogu macho policajca meksičkog podrijetla Cruza Castilla u poznatoj televizijskoj trakavici Santa Barabara. No kako su mu producenti davali sve više novca, naposljetku je pristao. To mu je promijenilo život. Danas slavi 70. rođendan.

Nije mogao vjerovati kako je u Hrvatskoj održana misa na kojoj su se ljudi molili da njegova sudbinska ljubav Eden Capwell ustane iz invalidskih kolica i opet stane na noge. Serija je bila toliko popularna da je ekipa jednog zadarskog radija tijekom Domovinskog rata podijelila uloge Santa Barbare među sobom te su uživo prenosili novoemitrane epizode za ljude koji su sjedili u skloništima uz radijske prijemnike.

Martinez, kojeg su domaće gospođe u prepričavanjima fabule nazivale i Gruz, mislio je da sapunica nije dobar odabir za njega, što je, možda, i točno. Santa Barbara donijela mu je planetarnu slavu, no nakon nje nikada nije ostvario značajniji glumački uspjeh. Ukupno 2137 epizode snimale su se od 1984. do 1993. godina. Junaci umirali pa oživljavali, dobivali zlu braću blizance ili prolazili teške operacije koje su im u potpunosti mijenjale fizički izgled, a ponekad i karakter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A Martinez (@abonemartinez) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A Martinez (@abonemartinez) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A Martinez (@abonemartinez) on

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.