Silvano Hrelja, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika

Hrelja: Nismo i nećemo biti Plenkovićev 76. glas

Autor: • 05. 09. 2018. • Vijesti276 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Izbacivanjem Darka Milinovića iz HDZ-a u opasnost je došla i osjetljiva saborska većina. Naime, teško je očekivati da će nekad najmoćniji lički hadezeovac, nakon izbacivanja iz stranke, podržavati vladajuće pa se spekulira tko će od zastupnika oporbe preći u vladajući tabor.

Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika i saborski zastupnik, Silvano Hrelja, u programu N1 televizije odgovorio je na pitanje može li premijer i šef HDZ-a računati na njega.“Postoji minimum političke principijelnosti da poštuješ opciju s kojom si dobio mandat. Kad sam osvojiš mandat možeš se prikloniti kome hoćeš. Ja sam mandat zaslužio u koaliciji s SDP-om i minimum principijelnosti je da ostanem tu do kraja. Umirovljenici nemaju vremena čekati, zainteresirani smo za projektnu suradnju s Vladom, ali to mora biti nešto dugoročno dobro za umirovljenike. Mi možemo podržati neki zakon, ali u koaliciju se ne ide”, kazao je Hrelja i dodao: “Mi nismo 76. glas. Mi možemo biti 78., 79., vezano za neki projekt, ali nećemo biti 76. glas jer to znači ući u koaliciju, a to nije moguće.”

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.