Prati nas

Vijesti

Hrelja o radu do 67. godine: Tražit ćemo referendum!

Bojim se da će sindikalne središnjice biti ponesene uspjehom prosvjeda, jer prosvjed će biti žešći, odlučit će se na skupljanje potpisa. U tom slučaju ćemo svi pomoći ili barem mi, koji mislimo da ovo ne pridonosi budžetu Republike Hrvatske.

Objavljeno

|

Prvomajski prosvjed 2018.
foto: Sandro Bura

Silvano Hrelja, predsjednik stranke umirovljenika, za Večernji TV otkrio je što mirovinska reforma donosi sadašnjim, a što budućim umirovljenicima te je li reforma, po njegovu mišljenju, zaista dobro rješenje kao što Vlada tvrdi.

Do 2031. svi bi u Hrvatskoj trebali raditi 67 godina, a za odlazak u prijevremenu mirovinu potrebno je imati 37 godina staža i 62 godine života. „Sugeriram Ministarstvu da reterira što prije jer nikada sindikalne središnjice nisu bile ovako nabrijane. Bojim se da će sindikalne središnjice biti ponesene uspjehom prosvjeda, jer prosvjed će biti žešći, odlučit će se na skupljanje potpisa. U tom slučaju ćemo svi pomoći ili barem mi, koji mislimo da ovo ne pridonosi budžetu Republike Hrvatske.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.