Prati nas

Show

Problemi u ložnici

Ivan (87) ostavlja Nataliju (27) – nije željela voditi ljubav, a on želi bebu

Jednostavno, objasnio je medijima, nisu srodne duše. Za slabije poznavatelje ruske scene kažimo da je slavni glumac oženio svoju studenticu Nataliju kada mu je bilo 84, a njoj 24. 

Objavljeno

|

Ivan i Natalija Krasko (screenshot: Youtube)

Ruski tabloidi i zabavne emisije već danima govore o razvodu slavnog glumca Ivana Kraska (87) od supruge Natalije, koja je 60 godina mlađa od njega.

Dobrodržeći Ivan optužio je Nataliju da mu uskraćuje tjelesne užitke zbog čega njihov zajednički život više nije moguć. Jednostavno, objasnio je medijima, nisu srodne duše. Za slabije poznavatelje ruske scene kažimo da je slavni glumac prije tri godine oženio svoju studenticu Nataliju kada mu je bilo 84, a njoj 24.

Natalija je priznala svoj grijeh, ali kaže da jednostavno ne može ispunjavati bračne dužnosti zbog straha od trudnoće. Kako potječe iz siromašne obitelji, ne želi da i njeno dijete dijeli sličnu sudbinu, budući da Ivan nije imućan te ne posjeduje ni stan. Ivan s druge strane, iako je već peterostruki otac i djed, priželjkuje bebu.

Natalija je za razvod čula iz medija dok je ljetovala u Španjolskoj, no sumnja da se njen suprug želi vratiti trećoj supruzi. Istovremeno mediji javljaju da je Natalija počinila nevjeru, ali i da je izvjesnog glumca koji ju je zaveo platio upravo Ivan kako bi dokazao da Natalija nije prava životna suputnica za njega. Dok ona poriče preljub, Ivan negira da je on platio mlađahnog ljubavnika.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.