Prati nas

Show

Otišao je i Burt Reynolds, pamtimo ga po ovim fotografijama

Objavljeno

|

Burt Raynold (Cosmopolitan, 1972.)

Američki glumac Burt Reynolds preminuo je u poslijepodnevnim satima četvrtka u 82. godini života od srčanog udara u bolnici na Floridi u krugu obitelji.

Raynolds je već dugo imao srčanih problema. 2010. godine je imao operaciju srca, a njegov menadžer tada je otkrio kako se glumac osjeća odlično te kako ima “novi motor s potpunom novim cijevima”.


Slavu je stekao filmom “Deliverance”, a glumio je i u filmovima “Hustle”, “Smokey and the Bandit”, “Starting Over2.

Žene su ga obožavale i bio je predvodnik nedepiliranih brkatih ljepotana koji su obilježili prethodno stoljeće. Svoj egzotičan izgled duguje britanskoj, nizozemskoj, škotskoj, irskoj i indijanskoj mješavini gena. Nije bježao ni od golišavog fotografiranja, iako je kasnije izjavio da je požalio zbog toga. Malo tko ne zna za njegovu nagu fotku na medvjeđem krznu iz 1972. godine, a koju je kao duplericu objavio Cosmopolitan.

Ženio se dva puta. 1963. oženio je glumicu Judy Carne, a brak je potrajao dvje godine. 1988 je oženio još jednu glumicu – Loni Anderson. Par se upoznao 1981. na setu “The Merv Griffin Show”. Razveli su se 1993. godine.

Manje je poznato da je Reynolds 1973. godine objavio album “Ask me what I am” te da je 1983. godine nastupao s country ikonom Dolly Parton. U 1996. godini proglasio je bankrot, ponajviše zbog ekstravagantnog načina života, razvoda i loših investicija u nekretnine. Iz bankrota je izašao dvije godine poslije.

.

Show

Europa brine zbog drhtavice Angele Merkel (64), no događala se i prije

Ukrajinski predsjednik, po profesiji komičar, kazao je novinarima kako bi, da je situacija bila opasna, on uskočio i spasio Merkel.

Objavljeno

|

Autor

Svi veći svjetski mediji izvijestili su o narušenom zdravlju njemačke savezne kancelarke Angele Merkel (64). Naime, najmoćnija žena Europske unije s vidljivom drhtavicom dočekala je ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog.

Noge i ruke toliko su joj se tresle da se činilo kao da će se svakog trenutka srušiti za vrijeme slušanja himni. Kasnije se na konferenciji za novinare pojavila bez drhtavice te je dala novinarima naslutiti da se radilo o dehidraciji.


“Popila sam najmanje tri čaše vode koje su mi očito trebale i sada sam vrlo dobro”, objasnila je kancelarka. Nije ovo prvi puta da se Merkel tresla pred kamerama, no i tada je objašnjeno da jednostavno nije pila dovoljno vode.

Ukrajinski predsjednik, po profesiji komičar, kazao je novinarima kako bi, da je situacija bila opasna, on uskočio i spasio Merkel. Pogledajte video.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP