Prati nas

Show

Otišao je i Burt Reynolds, pamtimo ga po ovim fotografijama

Objavljeno

|

Burt Raynold (Cosmopolitan, 1972.)

Američki glumac Burt Reynolds preminuo je u poslijepodnevnim satima četvrtka u 82. godini života od srčanog udara u bolnici na Floridi u krugu obitelji.

Raynolds je već dugo imao srčanih problema. 2010. godine je imao operaciju srca, a njegov menadžer tada je otkrio kako se glumac osjeća odlično te kako ima “novi motor s potpunom novim cijevima”.

Slavu je stekao filmom “Deliverance”, a glumio je i u filmovima “Hustle”, “Smokey and the Bandit”, “Starting Over2.

Žene su ga obožavale i bio je predvodnik nedepiliranih brkatih ljepotana koji su obilježili prethodno stoljeće. Svoj egzotičan izgled duguje britanskoj, nizozemskoj, škotskoj, irskoj i indijanskoj mješavini gena. Nije bježao ni od golišavog fotografiranja, iako je kasnije izjavio da je požalio zbog toga. Malo tko ne zna za njegovu nagu fotku na medvjeđem krznu iz 1972. godine, a koju je kao duplericu objavio Cosmopolitan.

Ženio se dva puta. 1963. oženio je glumicu Judy Carne, a brak je potrajao dvje godine. 1988 je oženio još jednu glumicu – Loni Anderson. Par se upoznao 1981. na setu “The Merv Griffin Show”. Razveli su se 1993. godine.

Manje je poznato da je Reynolds 1973. godine objavio album “Ask me what I am” te da je 1983. godine nastupao s country ikonom Dolly Parton. U 1996. godini proglasio je bankrot, ponajviše zbog ekstravagantnog načina života, razvoda i loših investicija u nekretnine. Iz bankrota je izašao dvije godine poslije.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.