Prati nas

Vijesti

Zagorci varalicama plaćali za ‘naštimavanje’ mirovina

Radi podnošenja adekvatnih prijava protiv osoba kojima su na prijevaru platili značajne svote novaca. Napominjemo, građani su oštećeni i neće snositi nikakve posljedice te se mogu bez straha obratiti policijskim službenicima radi savjeta ili podnošenja prijave.

Objavljeno

|

Prvomajski prosvjed 2018.
foto: Sandro Bura

Policijska uprava krapinsko-zagorska uhitila je dio kriminalne skupine zbog kaznenog djela prevare. Između ostalog, prevaranti su se građanima predstavljali kao djelatnici Zavoda za mirovinsko osiguranje i nudili “sređivanje” mirovina. Na taj način oštetili su desetke Zagoraca za više stotina tisuća kuna.

Pretpostavlja se da je još prevarenih građana koji nisu prijavili ovo kazneno djelo pa ih policija moli da se jave. “Radi podnošenja adekvatnih prijava protiv osoba kojima su na prijevaru platili značajne svote novaca. Napominjem, građani su oštećeni i neće snositi nikakve posljedice te se mogu bez straha obratiti policijskim službenicima radi savjeta ili podnošenja prijave”, kazao je načelnik PU krapinsko-zagorske Darko Car, piše HRT.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.