Prati nas

Show

Daniela Trbović proslavila 55. rođendan, kaže: ‘Sad ili nikad!’

U četrdesetima stalno misliš imam još vremena, tek sam na pola, a u pedesetima nisi na pola, jer teško možeš očekivati da ćeš živjeti 100 godina. Postaneš svjestan koliko su živjeli tvoji preci i shvatiš da nemaš vremena za gubljenje s ljudima koji ti ne odgovaraju, postaješ sebičniji.

Objavljeno

|

Gdje je rođena Danijela Trbović?
Danijela Trbović (foto: BezVeze@Facebook)

Televizijska voditeljica Daniela Trbović u četvrtak (27. rujna) proslavila je 55. rođendan. Kako je ispričala za Gloriju, u pedesetima je došla do velike spoznaje.

„U četrdesetima stalno misliš imam još vremena, tek sam na pola, a u pedesetima nisi na pola, jer teško možeš očekivati da ćeš živjeti 100 godina. Postaneš svjestan koliko su živjeli tvoji preci i shvatiš da nemaš vremena za gubljenje s ljudima koji ti ne odgovaraju, postaješ sebičniji. Zdravo sebičan, zapravo. Žene u pedesetoj shvate, sad ili nikad! I tada se više posvete sebi“, objasnila je Trbović.

Prije pet godina za 24 sata izjavila je da se ne boji starenja. „Peglaju me ultrazvučnom sondom jednom mjesečno. To mi je ujedno i psihoterapija, legnem i uživam. Prije tri godine sam stavila hijaluron u gornju usnicu i morala sam to svima razglasiti, jer nitko to nije vidio. Ali to traje šest mjeseci i odavno se razgradilo. Botoks još nisam upotrijebila i mislim da neću. Redovito vježbam u teretani i to mi je vrlo važno, volim voziti bicikl, rolati se… Volim biti aktivna, oznojiti se i uspuhati.“

“Mislim da se dobro nosim sa starenjem, možda i zato što nikad nisam bila tip žene koja igra na fizički izgled, pa me manje gledaju s povećalom. Zato mogu mirnije stariti. To je korisno jer ćemo svi ostariti, bez obzira na to koliko vježbamo i čime se mažemo. Ni Madonna se nije uspjela izvući, unatoč silnom novcu i trudu. Mislim da je jako bitno kakvi smo iznutra i kakvu energiju nosimo, a čini mi se i da u poslu koji radim ljudi drugačije stare. Možda se zdravlje naruši stresom, ali dulje ostaješ mlad u glavi i to se vidi”, ispričala je za 24 sata.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.