Prati nas

Show

PRIJATELJI NAKON SVEGA

Dirljiva posveta Dina Rađe bivšoj supruzi

Željana je dala veliki doprinos mojoj karijeri koja je tada bila na vrhuncu. Naš prekid je isključivo nasa stvar. Ostalo je prijateljstvo i međusobno poštovanje, a najvažnije naš Duje koji je uvik bija u prvom planu i njoj i meni. Ovim je riječima Dino Rađa odao počast svojoj bivšoj supruzi.

Objavljeno

|

Željana, Dino i Viktorija (foto: Dino Rađa official/Facebook)

Može li se s bivšim partnerom ostati prijatelj? Naš poznati košarkaš Dino Rađa (51) kaže da može. Naime, na svojem je Facebook profilu objavio posvetu svojoj bivšoj supruzi Željani koja je, kaže Rađa, bila uz njega u svim onim teškim trenucima u životu svakog sportaša kad se puno trenira, putuje i igra.

Rađa u svojoj objavi opisuje kako su se on i Željana upoznali i kako su izgledale zajedničke godine. Iako su se rastali, ostali su prijatelji ponajprije zbog zajedničkog sina Duje. Da među njima doista nema zle krvi, dokazuje i fotografije na kojoj su uz Dina i bivša i sadašnja supruga, Željana i Viktorija. “Inače, obje moje žene su rođene 7. 7. pa recite da ne znam gađat”, kaže na kraju objave Dino Rađa.


Evo kompletne Dinine objave:

“Željana. 
Ko ne zna to mi je bivša žena. U ciloj ovoj priči ima i ona svoju ulogu. Od juniorskih dana se znamo. U ono doba postojala je i ženska ekipa Jugoplastike. Trenirali su u istoj dvorani a kako nismo imali vrimena izlazit vanka dosta nas smo se međusobno simpatizirali i vezivali. Tako smo ona i ja rano krenili skupa. Ja 18-19 a ona 19-20 godina. Oženili smo se 90-te godine prije mog odlaska u Rim. Vatrogasni dom u Kastila. 70 ljudi, između ostalih piva nan je i Oliver. Ka prijatelj a ne ka bend zadužen za muziku. Posli Rima je bila s menon u Bostonu sve 4 godine. Ja san u to doba bija skroz posvećen košarci. Nije se izlazilo nigdi. Trening, spavanje, hrana i tako u krug. Moralo se jest u određeno vrime da se moze spavat sta više i odmarat. Uloga žene u životu sportaša se previše gleda kroz cipele i torbe a niko ne zna koliki uteg one nose. Nije joj bilo lako većinu vrimena bit sama, pogotovo liti jer su pripreme trajale po 4-5 miseci. Željana je dala veliki doprinos mojoj karijeri koja je tada bila na vrhuncu. Naš prekid je isključivo nasa stvar. Ostalo je prijateljstvo i međusobno poštovanje, a najvažnije naš Duje koji je uvik bija u prvom planu i njoj i meni. I dan danas smo u dobrin odnosima. Bila je i u Americi na HOF ceremoniji. Inače obe moje žene su rodjene 7.7. pa recite da neznan gađat.”

 

Zeljana. Ko nezna to mi je bivsa zena. U ciloj ovoj prici ima i ona svoju ulogu. Od juniorskih dana se znamo. U ono…

Gepostet von Dino Rađa official am Mittwoch, 10. Oktober 2018

.

Show

Baletom na ledu i velikim vatrometom otvoren je Advent u Zagrebu

No to je tek djelić ove subotnje večeri u metropoli, jer Advent se proširio i na Europski trg, kod HNK, u kino Tuškanac, u Oktogon, na Trg bana Jelačića i na Strossmayerovo šetalište.

Objavljeno

|

Autor

Paljenjem prve svijeće na adventskom vijencu na Manduševcu i službeno je počeo ovogodišnji Advent u Zagrebu. I ove godine, glavna atrakcija najbolje europske božićne destinacije je Ledeni park, klizalište na Tomislavcu koji je otvoren baletom na ledu – predstavom “Orašar u Ledenom kraljevstvu”.

Zamrznuti parter su otvorile prva žena zagrebačkog turizma Martina Bienenfeld i ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, dok je sam “Orašar u Ledenom kraljevstvu” kulminirao velikim vatrometom na svodu jednog od najljepših zagrebačkih trgova.


Glavne klizačke zvijezde bili su Antonio Souza-Kordeiru i Lana Petranović, naši nagrađivani mladi klizači s brojnim svjetskim priznanjima koje su na ledu podržali klizači iz Klizačkog kluba Pahuljice. Uz to, upaljene u i lampice na Zrinjevcu. No to je tek djelić ove subotnje večeri u metropoli, jer Advent se proširio i na Europski trg, kod HNK, u kino Tuškanac, u Oktogon, na Trg bana Jelačića i na Strossmayerovo šetalište.

foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP