Prati nas

Show

Vruće u domu

Gologuzi konobari razveselili bake u domu umirovljenika

Začetnica cijele ideje bila je 89-godišnja Joan Corp. Kad god ju se pita ima li kakvih želja, ona odgovara da želimuškarca. Stoga se i nismo previše iznenadili kad je poželjela da u goste pozovemo stripere. Momci su odradili zaista sjajan posao.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Mladi dečki i stare bake
Hunks in trunks / Facebook

I pulsevi, i tlak, i temperatura bili su prilično visoki kod stanarki doma umirovljenika Milton Lodge u Colchesteru u Essexu kad su im mišićavi i skoro potpuno goli mladići servirali večeru. Umirovljenice su u više navrata pitale zaposlenike doma bi li im mogli priuštiti to zadovoljstvo i u goste pozvati grupu stripera koji su za ovu priliku glumili konobare, a uprava doma im je u ponedjeljak napokon ispunila želju. 11 vremešnih dama u goste su pozvale i svoje kćeri i unuke da zajedno s njima uživaju u showu oskudno odjevenih muškaraca.

“Začetnica cijele ideje bila je 89-godišnja Joan Corp. Kad god ju se pita ima li kakvih želja, ona odgovara da želi muškarca. Stoga se i nismo previše iznenadili kad je poželjela da u goste pozovemo stripere”, kaže Claire Martin, koordinatorica aktivnosti u domu. “Potražili smo koje su sve grupe dostupne i naišli na grupu nazvanu ‘”Hunks in Trunks” (eng. macani u gaćama). Rado su se odazvali našem pozivu i odradili doista sjajan posao. Dame su bile oduševljene i sve su se svečano obukle za ovu prigodu.”


Goli konobari gošćama su poslužili jelo od tri slijeda koji su uključivali i pečenku. “Dečke smo zamolili i da malo, onako bezazleno, flertuju s damama što su oni, na oduševljenje svih okupljenih, rado prihvatili”, kaže Martin.

Najstarija stanarka doma, 99-godišnja Doll Jenkins kaže kako bi mišićave momke željela ponovno vidjeti za svoj stoti rođendan. 82-godišnja Gladas Smith kaže da je presretna što je ulovila mjesto u prvom redu. “Dečki su bili sjajni. Bila je to doista odlična večer.” Momci su na kraju starijim damama priuštili i opuštajuću masažu.

“Atmosfera je bila sjajan. Svi su se čitavo vrijeme smijali i jedna čekamo da sve ponovimo za Dollin stoti rođendan”, najavljuje koorinatorica Martin. Inače, dom umirovljenika Milton Lodge provodi inicijativu “Sparkle” putem koje zaposlenici prikupljaju novac kako bi ispunili želje korisnicima doma.

.

Show

Kićo Slabinac (76) je na respiratoru u induciranoj komi

Krunoslav Kićo Slabinac nedavno je proslavio 50 godina solo karijere. Pjevao je sve, od rocka do bećarca. Za njega kažu da je najveći showman svoje generacije, a njegovi prijatelji nadaju se da će baš zbog svog vedrog i optimističnog duha pobijediti bolest.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Glazbenik i bivši saborski zastupnik Krunoslav Kićo Slabinac (76) u induciranoj je komi, a život mu je ugrožen izvijestila je RTL televizija.

Slabinac je podvrgnut rutinskoj operaciji, međutim stvari su se zakomplicirale. Nakon prve, uslijedile su još dvije operacije. Ugrađeno mu je nekoliko premosnica pa je posljednjih nekoliko dana u intenzivnoj jedinici KBC-a Zagreb.


“Svi smo očekivali za par dana da će izaći i da će biti sve dobro, a onda sam doznao od svojih prijatelja, od Ivana, njegovog sina, da situacija se ne odvija onako kako bi trebala. Danas sam doznao da je na respiratoru. Sad zašto, što, ja to ne znam. Ja mu šaljem svaki dan poruke, ali vidim da on to ne otvara”, rekao je u suzama za RTL Duško Lokin, njegov menadžer za inozemstvo i dugogodišnji prijatelj.

“Kićo je veliki optimista. Veliki. To znaju samo njegovi najbliži prijatelji i mislim da će iz svega ovoga izaći kao pobjednik, ponovo. Jer nakon moždanoga, ovo bi bilo fantastično. I ja ga čekam. Kićo dragi, ja te čekam”, rekao je Lokin. 

Preživio je moždani udar

Podsjetimo, slavonski pjevač uspješno se oporavio od moždanog udara koji je doživio 8. siječnja 2011. godine. krajem iste godine požalio se medijima da se zbog liječenja zadužio, čak i u ljekarni, a nije mogao plaćati ni kredit. “U situaciji sam da se nakon 50 godina karijere borim za egzistenciju”, izjavio je tada za 24 sata.

Slabinac, Krunoslav (Kićo), hrvatski pjevač i skladatelj zabavne glazbe (Osijek, 28. III. 1944). Zabavnom se glazbom bavi od 1960. Nastupao je na festivalima zabavne glazbe (1971. na Pjesmi Eurovizije), u radijskim i televizijskim emisijama, a i kao pjevač za iseljeništvo. Kao izvođač i skladatelj stvorio je specifičan mješoviti stil s elementima rocka, balade i slavonskoga folklora (Plavuša, Zbog jedne divne crne žene). (Hrvatska enciklopedija)

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP