Prati nas

Show

Vruće u domu

Gologuzi konobari razveselili bake u domu umirovljenika

Začetnica cijele ideje bila je 89-godišnja Joan Corp. Kad god ju se pita ima li kakvih želja, ona odgovara da želimuškarca. Stoga se i nismo previše iznenadili kad je poželjela da u goste pozovemo stripere. Momci su odradili zaista sjajan posao.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Mladi dečki i stare bake
Hunks in trunks / Facebook

I pulsevi, i tlak, i temperatura bili su prilično visoki kod stanarki doma umirovljenika Milton Lodge u Colchesteru u Essexu kad su im mišićavi i skoro potpuno goli mladići servirali večeru. Umirovljenice su u više navrata pitale zaposlenike doma bi li im mogli priuštiti to zadovoljstvo i u goste pozvati grupu stripera koji su za ovu priliku glumili konobare, a uprava doma im je u ponedjeljak napokon ispunila želju. 11 vremešnih dama u goste su pozvale i svoje kćeri i unuke da zajedno s njima uživaju u showu oskudno odjevenih muškaraca.

“Začetnica cijele ideje bila je 89-godišnja Joan Corp. Kad god ju se pita ima li kakvih želja, ona odgovara da želi muškarca. Stoga se i nismo previše iznenadili kad je poželjela da u goste pozovemo stripere”, kaže Claire Martin, koordinatorica aktivnosti u domu. “Potražili smo koje su sve grupe dostupne i naišli na grupu nazvanu ‘”Hunks in Trunks” (eng. macani u gaćama). Rado su se odazvali našem pozivu i odradili doista sjajan posao. Dame su bile oduševljene i sve su se svečano obukle za ovu prigodu.”


Goli konobari gošćama su poslužili jelo od tri slijeda koji su uključivali i pečenku. “Dečke smo zamolili i da malo, onako bezazleno, flertuju s damama što su oni, na oduševljenje svih okupljenih, rado prihvatili”, kaže Martin.

Najstarija stanarka doma, 99-godišnja Doll Jenkins kaže kako bi mišićave momke željela ponovno vidjeti za svoj stoti rođendan. 82-godišnja Gladas Smith kaže da je presretna što je ulovila mjesto u prvom redu. “Dečki su bili sjajni. Bila je to doista odlična večer.” Momci su na kraju starijim damama priuštili i opuštajuću masažu.

“Atmosfera je bila sjajan. Svi su se čitavo vrijeme smijali i jedna čekamo da sve ponovimo za Dollin stoti rođendan”, najavljuje koorinatorica Martin. Inače, dom umirovljenika Milton Lodge provodi inicijativu “Sparkle” putem koje zaposlenici prikupljaju novac kako bi ispunili želje korisnicima doma.

.

Show

Ljiljana Nikolovska: ‘Nikad nisam požalila što sam napustila Magazin’

Bivša, no po mnogima najbolja pjevačica grupe Magazin, dala je jedan od rijetkih intervjua za domaće medija i progovorila o svojem razlazu s Huljićem, kao i o sadašnjem životu u Americi.

Silvija Novak

Objavljeno

|

gdje su pjevačice magazina?

Nekadašnja pjevačica grupe Magazin, Ljiljana Nikolovska, u medijima se ne pojavljuje često. No za Radio Dalmaciju dala je telefonski intervju u kojem je progovorila o razlazu s Magazinom, svojem životu u Americi i valu nasilja koji potresa tu zemlju.

“Sin Toni ima 20 godina i na drugoj je godini koledža, a suprug Pete Mazich je vrhunski glazbenik. Imamo svoj glazbeni studio u kojem zajedno radimo. Imamo i vrt s jako puno voća i povrća, stabala na velikom komadu zemlje, tako da smo baš sretni. A studio je zauzet 24/7, imamo posla preko glave, ne stignem nekad ni jesti.”


Pjevačica je rekla i da joj nije žao što je 1989. godine, u doba najveće popularnosti, napustila grupu Magazin. “Ne, ne, nije to više bilo za mene, niti je to bila ekipa za mene, niti uvjeti, niti išta. Nije mi žao. Lipo je čuti da je nešto ostalo od toga.”

Čak joj više ne nedostaje ni Split. “Dugo mi je falio, jako dugo. Ali više mi ništa ne fali, valjda su to te godine.”

Gorak okus u ustima ostavio joj je bespravno oduzet stan njezinih roditelja na splitskom Spinutu. “Bolje da me ni ne pitate za to. To je netko zamračio i to je to. That’s ok.

Domaću glazbu ne sluša, iako joj se sviđaju neke pjesme TBF-a. “Ante Miletić iz Magazina mi je nekad znao poslati album ili dva, čak mi je i Tonči jedan poslao kad je bila Danijela, pa kad je bila mala Jele (Rozga) i tako. Tu ima lipih stvari što se tiče popa, ali ja više nisam u tom fazonu”, rekla je Nikolovska i odbacila ideju o eventualnom zajedničkom nastupu svih pjevačica Magazina.

Ljiljana je prokomentirala i nerede koji već šesti dan haraju SAD-om. “Svi smo histerično ljuti na ovo što se događa, na policiju koja ubija ljude, djecu, bez razloga. U ovoj zemlji više ne možeš ni voziti ako si crn. Ja ne mogu niti zamislit kako se osjećaju moje prijateljice. One i kažu da kad im djeca idu vani da se boje. Bojiš se dijete poslati na koledž ili u dućan jer ga neki rasist može upucati, tako da je ljudima toga pun kufer.”

Nikolovska je otkrila i kada će opet u doći u Hrvatsku. “Muž i sin su bili i prošlo ljeto u Hrvatskoj, a ja nisam četiri, pet godina. Svo troje smo trebali doći ovo lito, ali sad s ovom koronom i s ovim ne znam hoćemo li. Svekar i njegovi su iz Kukljice na Ugljanu, tako da oni odu svake godine”, kazala je Nikolovska za Radio Dalmaciju.

Podsjetite se jednog od najvećih hitova grupe Magazin iz ere Ljiljane Nikolovske:

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP