Prati nas

Show

Vruće u domu

Gologuzi konobari razveselili bake u domu umirovljenika

Začetnica cijele ideje bila je 89-godišnja Joan Corp. Kad god ju se pita ima li kakvih želja, ona odgovara da želimuškarca. Stoga se i nismo previše iznenadili kad je poželjela da u goste pozovemo stripere. Momci su odradili zaista sjajan posao.

Objavljeno

|

Mladi dečki i stare bake
Hunks in trunks / Facebook

I pulsevi, i tlak, i temperatura bili su prilično visoki kod stanarki doma umirovljenika Milton Lodge u Colchesteru u Essexu kad su im mišićavi i skoro potpuno goli mladići servirali večeru. Umirovljenice su u više navrata pitale zaposlenike doma bi li im mogli priuštiti to zadovoljstvo i u goste pozvati grupu stripera koji su za ovu priliku glumili konobare, a uprava doma im je u ponedjeljak napokon ispunila želju. 11 vremešnih dama u goste su pozvale i svoje kćeri i unuke da zajedno s njima uživaju u showu oskudno odjevenih muškaraca.

“Začetnica cijele ideje bila je 89-godišnja Joan Corp. Kad god ju se pita ima li kakvih želja, ona odgovara da želi muškarca. Stoga se i nismo previše iznenadili kad je poželjela da u goste pozovemo stripere”, kaže Claire Martin, koordinatorica aktivnosti u domu. “Potražili smo koje su sve grupe dostupne i naišli na grupu nazvanu ‘”Hunks in Trunks” (eng. macani u gaćama). Rado su se odazvali našem pozivu i odradili doista sjajan posao. Dame su bile oduševljene i sve su se svečano obukle za ovu prigodu.”


Goli konobari gošćama su poslužili jelo od tri slijeda koji su uključivali i pečenku. “Dečke smo zamolili i da malo, onako bezazleno, flertuju s damama što su oni, na oduševljenje svih okupljenih, rado prihvatili”, kaže Martin.

Najstarija stanarka doma, 99-godišnja Doll Jenkins kaže kako bi mišićave momke željela ponovno vidjeti za svoj stoti rođendan. 82-godišnja Gladas Smith kaže da je presretna što je ulovila mjesto u prvom redu. “Dečki su bili sjajni. Bila je to doista odlična večer.” Momci su na kraju starijim damama priuštili i opuštajuću masažu.

“Atmosfera je bila sjajan. Svi su se čitavo vrijeme smijali i jedna čekamo da sve ponovimo za Dollin stoti rođendan”, najavljuje koorinatorica Martin. Inače, dom umirovljenika Milton Lodge provodi inicijativu “Sparkle” putem koje zaposlenici prikupljaju novac kako bi ispunili želje korisnicima doma.

.

Show

Kolinda Prljavcima uručila povelju za promicanje domoljublja i 40 godina rada

Zadnjih četiri desetljeća s Prljavim kazalištem rasli smo i stasali vjerujući kako je sve ‘lako kad si mlad’ i od najranije mladosti željeli smo ‘zaustaviti Zemlju’ i ‘živjeti u ritmu’, kaže predsjednica.

Objavljeno

|

Autor

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uručila je Povelju Republike Hrvatske zagrebačkom rock-sastavu Prljavom kazalištu. Povod je 40. obljetnica uspješne glazbene karijere.

“Kroz četiri desetljeća Prljavo kazalište je stvaralo pjesme koje su postale dio naših osobnih ljubavi i boli, proslava i tugovanja, sjećanja i putova u snove. Posebno nam je svima bliska ona osobna posveta majci, koja se iz svojih okvira tihog opraštanja, prelila u gotovo nacionalnu budnicu. ‘Ruža hrvatska’ zauzela je osobito mjesto u antologiji hrvatske glazbe. Povelju Republike Hrvatske dodijelila sam glazbenom sastavu Prljavo kazalište za izniman doprinos u promicanju domoljublja, humanitarnog djelovanja te ugleda hrvatske rock glazbe, a povodom 40. godina djelovanja”, objavila je Grabar-Kitarović na društvenim mrežama.


“Zadnjih četiri desetljeća s Prljavim kazalištem rasli smo i stasali vjerujući kako je sve ‘lako kad si mlad’ i od najranije mladosti željeli smo ‘zaustaviti Zemlju’ i ‘živjeti u ritmu’. Prljavce smo pratili od antologijskih albuma: ‘Crno bijelog svijeta’ do ‘Zlatnih godina’ i ‘Moj dom je Hrvatska’, predsjedničine su riječi.

Pjevač Kazališta Mladen Bodalec istaknuo je da je to veliko priznanje te da ne zahvaljuje samo u ime banda, nego i u ime tisuću rockera koji, kako je rekao, traže svoje mjesto pod suncem, a nije im lako u konkurenciji s ozbiljnijim oblicima glazbe.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP