Prati nas

Show

Vruće u domu

Gologuzi konobari razveselili bake u domu umirovljenika

Začetnica cijele ideje bila je 89-godišnja Joan Corp. Kad god ju se pita ima li kakvih želja, ona odgovara da želimuškarca. Stoga se i nismo previše iznenadili kad je poželjela da u goste pozovemo stripere. Momci su odradili zaista sjajan posao.

Objavljeno

|

Mladi dečki i stare bake
Hunks in trunks / Facebook

I pulsevi, i tlak, i temperatura bili su prilično visoki kod stanarki doma umirovljenika Milton Lodge u Colchesteru u Essexu kad su im mišićavi i skoro potpuno goli mladići servirali večeru. Umirovljenice su u više navrata pitale zaposlenike doma bi li im mogli priuštiti to zadovoljstvo i u goste pozvati grupu stripera koji su za ovu priliku glumili konobare, a uprava doma im je u ponedjeljak napokon ispunila želju. 11 vremešnih dama u goste su pozvale i svoje kćeri i unuke da zajedno s njima uživaju u showu oskudno odjevenih muškaraca.

“Začetnica cijele ideje bila je 89-godišnja Joan Corp. Kad god ju se pita ima li kakvih želja, ona odgovara da želi muškarca. Stoga se i nismo previše iznenadili kad je poželjela da u goste pozovemo stripere”, kaže Claire Martin, koordinatorica aktivnosti u domu. “Potražili smo koje su sve grupe dostupne i naišli na grupu nazvanu ‘”Hunks in Trunks” (eng. macani u gaćama). Rado su se odazvali našem pozivu i odradili doista sjajan posao. Dame su bile oduševljene i sve su se svečano obukle za ovu prigodu.”

Goli konobari gošćama su poslužili jelo od tri slijeda koji su uključivali i pečenku. “Dečke smo zamolili i da malo, onako bezazleno, flertuju s damama što su oni, na oduševljenje svih okupljenih, rado prihvatili”, kaže Martin.

Najstarija stanarka doma, 99-godišnja Doll Jenkins kaže kako bi mišićave momke željela ponovno vidjeti za svoj stoti rođendan. 82-godišnja Gladas Smith kaže da je presretna što je ulovila mjesto u prvom redu. “Dečki su bili sjajni. Bila je to doista odlična večer.” Momci su na kraju starijim damama priuštili i opuštajuću masažu.

“Atmosfera je bila sjajan. Svi su se čitavo vrijeme smijali i jedna čekamo da sve ponovimo za Dollin stoti rođendan”, najavljuje koorinatorica Martin. Inače, dom umirovljenika Milton Lodge provodi inicijativu “Sparkle” putem koje zaposlenici prikupljaju novac kako bi ispunili želje korisnicima doma.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.