Kolika će mi biti mirovina?
foto: MojeVrijeme.hr

Mursko Središće: Prijavite se za Božićnicu do utorka

Autor: • 11. 10. 2018. • Vijesti160 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Umirovljenici iz Murskog Središća, Križovca, Peklenice, Štrukovca i Hlapičine koji imaju pravo na božićnicu, mogu se do 16. listopada (utorak) prijaviti kako bi ostvarili to svoje pravo. Pravo na božićnicu (bonove) imaju svi umirovljenici kojima je zbroj mirovina (prihoda) manji od 2.500 kuna. Svi oni kojima je mirovina manja od 1.500 kuna imaju pravo na bonove u vrijednosti od 200 kuna, oni s mirovinama od 1.500 do 2.000 na bonove vrijednosti 150, a umirovljenici čija mirovina iznosi od 2.000 do 2.500 kuna na bonove od 100 kuna.

Zbog slabog odaziva na prvi poziv, za koji je rok za dostavu potrebne dokumentacije (zadnji izvadak kojim se dokazuje visina mirovine) bio drugi listopada, produžen je kako bi što veći broj umirovljenika s niskim mirovinama ostvari pravo na bonove. Potreban novac za božićnice osiguran je u proračunu Grada Mursko Središće, javlja Medjimurje.hr.Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.