Prati nas

Ljubav

Muškarci, voli li vaša mlađahna djevojka vas ili vaš novčanik?

Muškarcima u vezama često se predbacuje da su svojim mladim odabranicama tek izvor lagodnog života te da su postali žrtve takozvanih sponzoruša. Voli li ona vas ili vaš novčanik, trebali biste znati nakon što pročitate ove upute za prepoznavanje sponzoruša.

Objavljeno

|

kako biti sretan?
foto: Pixabay

Općepoznata stvar je da su zreli muškarci sve poželjniji odabir mlađih žena i djevojaka. Zapravo, gotovo da nema žene koja u jednom periodu svog života nije barem ozbiljno promislila kako je to biti u odnosu s iskusnijim partnerom koji zna što želi u životu i kako da to dobije.

Muškarcima u tim vezama često se predbacuje da su svojim mladim odabranicama tek bankomat te da su postali žrtve takozvanih sponzoruša. Voli li ona vas ili vaš novčanik, trebali biste znati nakon što pročitate ove upute za prepoznavanje sponzoruša.

Želi skupe darove

Kada joj dajete dar, više će se razveseliti zlatnim naušnicama, nego daru koji predstavlja sentimentalnu vrijednost. Napišete li joj pjesmu, kolutat će očima. Kupite li joj skupocjene cipele, pocikivat će do večeri i govoriti kako vas voli.

Druži se sa sponzorušama

S kim si, takav si. Ako njene prijateljice lagodno žive, a pri tom ne rade, zaključak je jasan. Pazite na novčanik.

Jako je zainteresirana za vaš financijski račun

Ako je od početka zanimaju vaša karijera i financije, imate posla sa sponzorušom. Nemojte njeno polje interesa protumačiti kao iskreno zanimanje za vas. Vjerojatno procjenjuje može li preko vas unaprijediti svoj standard.

Nikada ne plaća račune

Kada račun dođe na stol, ne vidi ga. Nikada ni ne ponudi da svatko plati svoj dio. Ukratko, sponzoruše će uvijek koristiti to što ste gospodin.

Ne podnosi druge žene

Sponzoruša ne krije da se voli odjenuti i urediti, ako to netko drugi plati. Kako je svjesna da može ponuditi smo vlastiti izgled, ne podnosi druge jednako lijepe ili ljepše žene u svojoj blizini. Razloge ovome treba tražiti u nesigurnosti.

Koristi izgled za postizanje kratkoročnih ciljeva

Kada treba zamoliti susjeda da joj pogleda svjećice na automobilu, sponzoruša će namjestiti najdublji mogući dekolte. Kada treba novac ili stan, i vama će prići na isti način. Ali za dugoročne ciljeve ne koristi svoje seksipil. Zato jer ih nema.

Opsjednuta je statusom

Žudi za usponom na društvenoj ljestvici i misli da ga može zaslužiti izgledom i odjećom. Redovito “kljuca” one za koje misle da su na nižoj društvenoj prečki, poput beskućnika ili blagajnica u trgovačkim lancima. Više će ju impresionirati muškarac koji ima dobra kola, nego „luzer“ koji nedjeljom volontira u javnoj kuhinji.

Uspinje se „s magarca na konja“

Ako joj je svaki idući partner sve bogatiji, sponzoruša je. Ono što je nekima uspon na korporativnoj ljestvici, njoj je skakanje s bogatog na bogatijeg. Je li joj se nekad dogodilo da je nakon bogatog dečka hodala s dečkom koji radi na benzinskoj?

Nije u vašoj ligi

Možda vas uzbuđuje to što je prezgodna za vas, ali to može biti loš znak. Bez uvrede, ali stanite oboje pred zrcalo. Ona izgleda puno bolje? Zapitajte se čemu se zapravo nada u vezi s vama. Zaboravlja li na vašu sijedu kosu samo zato što imate debeli novčanik?

Misli da ima pravo na standard koji ne može zaraditi

Teži visokom statusu, nema dugoročnih ciljeva? Misli da ima pravo živjeti dobro bez da se zapita treba li zaraditi ono što dobiva? Sve smo rekli.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.