Prati nas

Vijesti

Sindikati izašli sa sastanka s Pavićem prije nego što su ušli

Kako kažu sindikalisti, taman koliko je ministru trebalo da im ponudi dva posto povišice osnovice, što je po njihovom mišljenju sramotno.

Objavljeno

|

Tko je ministar Marko Pavić?
Marko Pavić (screenshot: N1)

Sastanak sindikata s ministrom rada i mirovinskoga sustava Markom Pavićem, javlja N1, završio je za tri minute. Kako kažu sindikalisti, taman koliko je ministru trebalo da im ponudi dva posto povišice osnovice, što je po njihovom mišljenju sramotno.

Nije bilo smisla, kaže predsjednik nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Branimir Mihalinec, dalje razgovarati s ministron Pavićem. Kaže da će u četvrtak doći na sastanak na kojem je najavljen i ministar financija Zdravko Marić, koji po njihovom mišljenju, jedini može dati odgovore. Predsjednik Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi Stjepan Topolnjak kaže da su spremni na prosvjed, kao i izvesti radnike na ulice te da očekuje “vruću jesen”.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.