fotomontaža: Pixabay/Mojevrijeme

Opet djevojčica

Ministricu Nadu Murganić (60) udomila je obitelj iz Selca

Autor: • 20. 11. 2018. • Vijesti530 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Obilježava se Svjetski dan djece. Hrvatska se, tim povodom, zabavlja neobičnom akcijom Ministarstva demografije i socijalne politike.

Kako je priopćeno, UNICEF u partnerstvu s Ministarstvom za demografiju organizirao je zamjenu uloga u kojoj će ministrica Nada Murganić provesti jedan dan kao dijete u udomiteljskoj obitelji i korisnica podrške Centra za pružanje usluga u zajednici „Izvor” u Selcu.Ministrica će se pridružiti drugoj djeci u pripremama za predstavu „Ježeva kućica”, koja će se premijerno izvesti u ustanovi 22. studenog, kada „Izvor” slavi čak 100. godišnjicu rada. Sudjelovat će i na keramičarskoj radionici na kojoj će se sa svojim dječjim vršnjacima okušati u izradi različitih predmeta.

Podsjetimo, lani je osmašica Dora Vranić iz Zaboka na jedan dan postala ministrica demografije. Hoće li Murganić biti prigodno smještena i u starački dom na Međunarodni dan starijih osoba tek ćemo vidjeti, no to je ideja o kojoj bi valjalo razmisliti.

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.