Prati nas

Vijesti

Na tankom budžetu

Nema novca: Kolinda, vjerojatno, neće pratiti nogometaše u Englesku

Ajoj, ne znam. Ne znam hoću li uspjeti. Znam da je odlučujuća utakmica, ali idem na finale Davis Cupu pa nisam sigurna da ću imati ove godine i financijska sredstva za otići na Wembley.

Objavljeno

|

screenshot: RTL

Jedna od najvećih ljubiteljica sporta u Hrvatskoj, predsjednica Kolinda-Grabar Kitarović, zadovoljna je sinoćnom nogometnom utakmicom između Hrvatske i Španjolske.

“Napeto je bilo. Rekla sam vam da će biti pobjeda. Čestitam igračima i izborniku Daliću. Bila je dobra utakmica, na momente je bilo škakljivo. Na trenutke se usporilo, možda je moglo biti i brže”, rekla je predsjednica koja je na maksimirskim tribinama sjedila s navijačima, te članovima obitelji Luke Modrića i obitelji poginulog vukovarskog branitelja francuskog podrijetla Jeana Michaela Nicoliera.


Hoće li nogometnu vrstu pratiti na Wembley, predsjednica nije sigurna. „Ajoj, ne znam. Ne znam hoću li uspjeti. Znam da je odlučujuća utakmica, ali idem na finale Davis Cupa pa nisam sigurna da ću imati ove godine i financijska sredstva za otići na Wembley“, kazala je uz smijeh novinaru RTL-a.

.

Vijesti

Papa Franjo (84) je zbog bolesti propustio misu, ne osjeća se dobro

Mediji su javili da mu je 1957. godine, kada je imao 21 godinu, odstranjen dio plućnog krila zbog čega često ostaje bez daha.

Objavljeno

|

Autor

84-godišnji papa Franjo jutros nije došao na bogoslužje u Bazilici svetog Ivana Lateranskog koja se nalazi šest kilometara jugoistočno od Vatikana.

“Sveti Otac se nije dobro osjećao pa je odlučio ostati u blizini rezidencije Svete Marte”, objavila je glavni glasnogovornik Svete Stolice Matteo Bruni. Ostale planove neće mijenjati.


Papa je u srijedu predvodio misu povodom Pepelnice, iako je bio prehlađen. Tom prilikom rukovao se s brojnim vjernicima, a došao je u kontakt sa stotinama njih. Od ranije se zna da ima problema s kukom i plućima pa ovo nije prvi puta da otkazuje obaveze. Mediji su javili da mu je 1957. godine, kada je imao 21 godinu, odstranjen dio plućnog krila zbog čega često ostaje bez daha. Poznato je i da je operirao žuč.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP