screenshot: RTL

Na tankom budžetu

Nema novca: Kolinda, vjerojatno, neće pratiti nogometaše u Englesku

Autor: • 16. 11. 2018. • Vijesti377 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Jedna od najvećih ljubiteljica sporta u Hrvatskoj, predsjednica Kolinda-Grabar Kitarović, zadovoljna je sinoćnom nogometnom utakmicom između Hrvatske i Španjolske.

“Napeto je bilo. Rekla sam vam da će biti pobjeda. Čestitam igračima i izborniku Daliću. Bila je dobra utakmica, na momente je bilo škakljivo. Na trenutke se usporilo, možda je moglo biti i brže”, rekla je predsjednica koja je na maksimirskim tribinama sjedila s navijačima, te članovima obitelji Luke Modrića i obitelji poginulog vukovarskog branitelja francuskog podrijetla Jeana Michaela Nicoliera.Hoće li nogometnu vrstu pratiti na Wembley, predsjednica nije sigurna. „Ajoj, ne znam. Ne znam hoću li uspjeti. Znam da je odlučujuća utakmica, ali idem na finale Davis Cupa pa nisam sigurna da ću imati ove godine i financijska sredstva za otići na Wembley“, kazala je uz smijeh novinaru RTL-a.

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.