Prati nas

Show

Ferata

Aljoša Vučković: Bolestan sam i zato ne glumim

Ništa ne radim i ne mogu raditi. Bolestan sam i ne osjećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim. Pored svega, malo me i prehlada uhvatila.

Objavljeno

|

Aljoša Vučković (screenshot: Youtube)

Aljoša Vučković, glumac kojeg pamtimo iz “Velog mista”, “Povratka otpisanih” i “Boljeg života”, napunio je jučer 72 godine života, ali iz javnosti se povukao i više ne glumi.

Razlog je, objasnio je novinarima, zdravlje. Nedavno je bio na liječenju, a trenutačno je na kućnoj njezi. Riječ je teškoj bolesti zbog koje se povukao u svoja četiri zida, prenosi Kurir. “Ništa ne radim i ne mogu raditi. Bolestan sam i ne osjećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim. Pored svega, malo me i prehlada uhvatila”, kazao je popularni “Ferata”. 


“Kad podvučem crtu od perioda nastanka ‘Boljeg života’ dodanas, shvatim da sve stoji na mjestu, sve stagnira. Šta reći osim da će namdoći bolji život samo ako pokušamo obiti sjećanja. Rijetke su bolje prilike,skoro ih nema. Sve nam funkcionira po principu ‘hajmo probati da bude bolje’, ito bolje traje dvije minute, pa stane”, rekao je za Kurir.

U svojoj je karijeri ostvario više od 70 uloga te je i danas jedan od omiljenijih glumaca na ovim prostorima. Vučković je podrijetlom iz Dugopolja kod Splita. Rođen je u Buzetu, odakle se kasnije selio u Kanfanar, Lovran, Iku, Opatiju, ponovo u Buzet pa u Zagreb, Hvar, Pljevlja, Sarajevo, Split te u Beograd gdje živi i danas. Prije desetak godina izjavio je da se nada kako će sa suprugom, kada se djeca osamostale, živjeti na relaciji Beograd, Split, Hvar.

.

Show

Europa brine zbog drhtavice Angele Merkel (64), no događala se i prije

Ukrajinski predsjednik, po profesiji komičar, kazao je novinarima kako bi, da je situacija bila opasna, on uskočio i spasio Merkel.

Objavljeno

|

Autor

Svi veći svjetski mediji izvijestili su o narušenom zdravlju njemačke savezne kancelarke Angele Merkel (64). Naime, najmoćnija žena Europske unije s vidljivom drhtavicom dočekala je ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog.

Noge i ruke toliko su joj se tresle da se činilo kao da će se svakog trenutka srušiti za vrijeme slušanja himni. Kasnije se na konferenciji za novinare pojavila bez drhtavice te je dala novinarima naslutiti da se radilo o dehidraciji.


“Popila sam najmanje tri čaše vode koje su mi očito trebale i sada sam vrlo dobro”, objasnila je kancelarka. Nije ovo prvi puta da se Merkel tresla pred kamerama, no i tada je objašnjeno da jednostavno nije pila dovoljno vode.

Ukrajinski predsjednik, po profesiji komičar, kazao je novinarima kako bi, da je situacija bila opasna, on uskočio i spasio Merkel. Pogledajte video.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP