Prati nas

Stil i ljepota

Ne kunjajte u naslonjaču

Baddie (90) vas voli i poručuje: Živite svoje snove, nikad nije kasno

Ova američka baka, nekadašnja tvornička radnica koja je postala slavna u zrelim godinama, i dalje se hvali kako ‘krade vaše muškarce još od 1928. godine’. U zimu ulazi prigodno pokrivenih ruku, no ljetnih boja i minica nije se odrekla.

Objavljeno

|

moda za starije
Baddie Winkle (foto: baddiewinkle/Instagram)

Još od kolovoza, kada je proslavila svoj devedeseti rođendan, nismo vas izvijestili kakve je nove odjevne kombinacije pripremila Baddie Winkle. Baddie, pravog imena Helen Ruth Elam Van Winkle , na Instagramu prati gotovo 4 milijuna obožavatelja i najpopularnija je među modnim influencericama 90+ generacija. No to ne znači da joj se u ormar ne bi uvukle i mlade djevojke. Dapače!

Ova američka baka, nekadašnja tvornička radnica koja je postala slavna u zrelim godinama, i dalje se hvali kako „krade vaše muškarce još od 1928. godine“. U zimu ulazi prigodno pokrivenih ruku, no ljetnih boja i minica nije se odrekla.„Važno je da sanjate i želite velike stvari, jer živite samo jednom i svaki dan se računa. Uživam do daske. Nikada niste prestari da ostvarite snove. Sanjati velike stvari je dobro, sanjati male stvari je također dobro. Živite svoje snove. Planirajte budućnost i više ćete se zabavljati. Više sam se zabavila kao ‘Baddie Winkle’ nego ikad prije“, poručila je u listopadu putem svog Youtube kanala.

View this post on Instagram

A post shared by BBY BADDIE 👼🏼 (@baddiewinkle) on

View this post on Instagram

A post shared by BBY BADDIE 👼🏼 (@baddiewinkle) on

View this post on Instagram

A post shared by BBY BADDIE 👼🏼 (@baddiewinkle) on

View this post on Instagram

A post shared by BBY BADDIE 👼🏼 (@baddiewinkle) on

View this post on Instagram

A post shared by BBY BADDIE 👼🏼 (@baddiewinkle) on

.

Stil i ljepota

Sramežljiva 59-godišnjakinja postala model za seksi donje rublje

Prije samo pet godina, ona je bila sasvim obična poslovna žena koja se nije voljela skidati u kupaći kostim čak ni kad bi išla na kupanje. No danas ova lijepa 59-godišnja Britanka nosi modne revije seksi donjeg rublja i kupaćih kostima i ima više samopouzdanja nego u mlađim danima.

Objavljeno

|

Najstarija manekenka na svijetu

Prije 20 godina Nicola Griffin nije se voljela skidati u kupaći kostim, čak ni kad bi išla na kupanje. Danas je ova 59-godišnja Britanka profesionalni model za donje rublje.

Ova sjedokosa ljepotica je proputovala čitav svijet, od SAD-a, preko Kariba i Europe kako bi snimala modne editorijale i nosila modne revije. Njezine seksi fotografije doslovce su pomele svijet mode.“Posljednjih nekoliko godina su doista bile uzbudljive”, kaže ova lijepa žena koju na Instagramu prati više od 12.500 pratitelja. “Prije nego sam postala model, najdalje što sam putovala je do obližnjeg supermarketa.”

Sve je počelo prije pet godina kad je Nicolu ugledao jedan modni agent dok je kupovala namirnice. U početku je oklijevala, no njezine kćeri Tabitha i Elly, nagovorile su je da se okuša u manekenstvu. Već za nekoliko mjeseci snimala je na Karibima noseći na sebi seksi kupaći kostim.

“Snimala sam uz četiri puno mlađe djevojke, a kad su mi dali kupaći kostim, mislila sam da je došlo do neke zabune. Pomislila sam zašto bi mene itko želio vidjeti u tome? No pet godina kasnije, potpuno sam promijenila mišljenje”, kaže Nicola.

Ova bivša poslovna žena kaže da vježba svaki drugi dan i zdravo se hrani i misli da se ljudima ponajprije sviđa zato što ima “normalno” tijelo.

“Samopouzdanje mi je trenutno na jako visokom nivou i prihvatila sam svoje tijelo onakvo kakvo jest”, kaže te dodaje kako nema namjeru usporiti iako joj se bliži 60. rođendan. “Stat ću kad umrem. Ne planiram odustati od mode tako skoro.”

Nastavi čitati