Kirk Douglas (The Indian Fighter, 1955.)

Kirk Douglas (102): Imao sam predivan život, vama želim da svijet postane bolji

Autor: • 09. 12. 2018. • Kolaž, Show465 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Američka glumačka legenda Kirk Douglas danas (9. prosinca) proslavila je 102. rođendan. Ranije je za agenciju dpa kazao kako će organizirati zabavu samo za najbliže prijatelje i obitelj. 

“Doći će svi moji momci i puno unuka. I dobri prijatelji poput Jeffreya Katzberga, Stevena Spielberga i Rona Mayera”, izjavio je i izdvojio Burta Lancastera kao kolegu iz zlatnog doba Hollywooda koji mu najviše nedostaje.“Zvao sam ga ‘Boit’, a on mene ‘Koik’. Bio je divan prijatelj”, kaže glumac koji nema više želja, osim da svijet postane bolje mjesto za život. “Toliko je puno netrpeljivosti. Želim da ljudi jedni prema drugima budu ljubazniji i pokazuju više poštovanja.”

Kirk Douglas (screenshot.: Entertainment Tonight)

Svojedobno je upozorio na izbor Donalda Trumpa za američkog predsjednika i na govor mržnje prema migrantima. “To me još uvijek brine. Svijet je u velikom neredu i na nama je da to popravimo, zbog naše djece i unuka. Pucnjave su svakodnevne, od škola do sinagoga. Ljude na ulici se mlati i ubija. Svijet je toliko podijeljen i to mora prestati.”

Svoje snove je glumac ispunio pa o život u kaže: “Imao sam predivan život i imam fantastičnu obitelj. Zahvalan sam na svemu što mi je život pružio.”

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.