Prati nas

Show

Splet okolnosti

Popularni Kruška otkrio da žali što nije u kontaktu s kćeri

Mislim da ona ima dvoje ili troje djece, ali kako nismo bliski, ovo mi je zapravo prvo unuče s kojim ću provoditi vrijeme. Ne kažem da je ona kriva za takvu situaciju, nisam ni ja, splet nesretnih okolnosti doveo je do toga da nismo u kontaktu, a to mi je žao.

Objavljeno

|

Željko Krušlin Kruška (screenshot: Praktična žena)

Glazbenik Željko Krušlin Kruška (62) raduje se početku godine kada će njegov sin, košarkaški reprezentativac Filip Krušlin, postati otac i obitelj razveseliti dječjim plačem.

U razgovoru za Story Kruška je otkrio da mu to nije prvo unuče, ali kao da jest. Naime, kao mladić dobio je izvanbračnu kćer Ivanu koja je udana za Marka Viduku, nekadašnjeg kapetana australske nogometne reprezentacije i bivšeg igrača Dinama.

„Dosta je to komplicirano. Imam kćer Ivanu iz predbračnog odnosa. To se dogodilo kada sam imao 23 godine. Poslije sam išao na utvrđivanje očinstva i dokazano je da sam otac. No neke su stvari među nama ostale nerazjašnjene pa, nažalost, nisam u kontaktu s njom”, kazao je za Story

“Mislim da ona ima dvoje ili troje djece, ali kako nismo bliski, ovo mi je zapravo prvo unuče s kojim ću provoditi vrijeme. Ne kažem da je ona kriva za takvu situaciju, nisam ni ja, splet nesretnih okolnosti doveo je do toga da nismo u kontaktu, a to mi je žao“, po prvi je puta komentirao taj dio svoga života glazbenik najpoznatiji po pjesmi „Divno je biti nekome nešto“.

Nadamo se da je ovo početak ispravljanja životnih nepravdi te da će Kruška zaokružiti svoju obiteljsku sreću i nadoknaditi propušteno vrijeme.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.