Prati nas

Show

Pojačajte zvučnike

Riječki Fit ima novu pjesmu, i dalje je dobar kao u našoj mladosti

Objavljeno

|

Album "Daj mi ruku" iz 1989. godine

Riječka grupa Fit, osnovana 1982. godine, obilježila je sredinu i drugu polovicu osamdesetih godina jugoslavenske urbane scene. No i danas su jednako melodiozni, svježi i zarazni.

Ukratko, Fit ima novi single i zove se “Ljubav je magija”. Sigurno neće nadmašiti njihovu “Mačku” iz 1988. ili “Telefon” iz 1989., no prisjetit će vas kako je glazba nekad zvučala. “Magija” je snimljena u studiju Nene Belana u Rijeci i u studiju Zorka Opačića u Amsterdamu.

Grijeh komercijalnosti pop-rocka koji im se pripisivao u vrijeme najveće slave danas je gotovo smiješan u kontekstu glazbe koja nas okružuje.

U Fitu su idalje Davor Lukas (vokal) i Zorko Opačić (gitara), kojima su se pridružili AlenTibljaš, Robert Jovanović.

Podsjetimo, album “Uz Rijeku” koji nam je donio “Mačku”, producirao je Milan Mladenović iz Ekatarine Velike. I ne samo to, na njemu je svirao i gitare.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.