Prati nas

Show

Ljubav ne broji godine

Senka Bulić ne osjeća razliku u godinama, iako je Josip 18 godina mlađi

Hrvatska glumica Senka Bulić (54) po prvi je puta komentirala svoju vezu s 18 godina mlađim muškarcem i to na premijeri predstave ‘Kurlani’ koju je postavila njena nezavisna kazališna produkcija.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Senka Bulić i Damir Josipović (screenshot: nova TV)

Hrvatska glumica Senka Bulić (54) po prvi je puta komentirala svoju vezu s 18 godina mlađim muškarcem i to na premijeri predstave “Kurlani” koju je postavila njena nezavisna kazališna produkcija.

“Ja uvijek mislim da je on stariji od mene, ja sam kao neko dijete o kojem se on brine jer ja stalno nešto radim, non-stop sam u umjetnosti, a on je dosta racionalan iako je muzičar. On je nekako puno organiziraniji od mene, on je baš zreo čovjek, pa zapravo ne osjećam nikakvu razliku u godinama”, kazala je odnosu s bubnjarom Damirom Josipovićem za Novu TV.


“Ne mogu reći da imam neki fizički tip muškarca, mogu poželjeti svašta. Ali na kraju moj idealan partner može biti potpuno različit od moje ideje kako je trebao izgledati. No to je iznenađenje uzbudljivo, da se nekad sve odvija mimo očekivanja. Volim šarmantne muškarce, duhovite, s nekim iščašenim smislom za humor“, izjavila je ova karizmatična Splićanka prije nekoliko godina za Story.

.

Show

Violeta iz Boljeg života je ljepotica i u 59. godini

Za Lidiju Vukičević vrijeme kao da je stalo. Ova atraktivna glumica plijeni izgledom kao i prije 30 godina dok je glumila u Boljem životu.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Sjećate li se Violete iz Boljeg života? Za zanosnom crnog uzdisali su muškarci diljem bivše države, a žene su željele izgledati poput nje. No čak ni 30 godina nakon završetka emitiranja legendarne serija, glumica Lidija Vukičević ne izgleda ništa manje zanosno.

Na svojem Instagram profilu pokazala je kako uživa na crnogorskom primorju te svojim izgledom ostavila obožavatelje bez teksta. Naime, zanosna Lidija ima 58 godina.


Naravno, pratitelji na Instagramu zasuli su je komplimentima te se požalili da bi im od prizora moglo zastati srce.

Inače, osim glumom, Lidija se bavila i politikom. 2004. se učlanila u Srpsku radikalnu stranku, a 2007. godine je postala i zastupnica te stranke u Narodnoj skupštini Srbije. Politička karijera joj je trajala do 2012. kad je skupština raspuštena, a stranka na idućim izborima nije prešla izborni prag i ušla u parlament.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP