Senka Bulić i Damir Josipović (screenshot: nova TV)

Ljubav ne broji godine

Senka Bulić ne osjeća razliku u godinama, iako je Josip 18 godina mlađi

Autor: • 12. 12. 2018. • Kolaž, Show502 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Hrvatska glumica Senka Bulić (54) po prvi je puta komentirala svoju vezu s 18 godina mlađim muškarcem i to na premijeri predstave “Kurlani” koju je postavila njena nezavisna kazališna produkcija.

“Ja uvijek mislim da je on stariji od mene, ja sam kao neko dijete o kojem se on brine jer ja stalno nešto radim, non-stop sam u umjetnosti, a on je dosta racionalan iako je muzičar. On je nekako puno organiziraniji od mene, on je baš zreo čovjek, pa zapravo ne osjećam nikakvu razliku u godinama”, kazala je odnosu s bubnjarom Damirom Josipovićem za Novu TV.“Ne mogu reći da imam neki fizički tip muškarca, mogu poželjeti svašta. Ali na kraju moj idealan partner može biti potpuno različit od moje ideje kako je trebao izgledati. No to je iznenađenje uzbudljivo, da se nekad sve odvija mimo očekivanja. Volim šarmantne muškarce, duhovite, s nekim iščašenim smislom za humor“, izjavila je ova karizmatična Splićanka prije nekoliko godina za Story.

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.