Prati nas

Show

Ljubav ne broji godine

Senka Bulić ne osjeća razliku u godinama, iako je Josip 18 godina mlađi

Hrvatska glumica Senka Bulić (54) po prvi je puta komentirala svoju vezu s 18 godina mlađim muškarcem i to na premijeri predstave ‘Kurlani’ koju je postavila njena nezavisna kazališna produkcija.

Objavljeno

|

Senka Bulić i Damir Josipović (screenshot: nova TV)

Hrvatska glumica Senka Bulić (54) po prvi je puta komentirala svoju vezu s 18 godina mlađim muškarcem i to na premijeri predstave “Kurlani” koju je postavila njena nezavisna kazališna produkcija.

“Ja uvijek mislim da je on stariji od mene, ja sam kao neko dijete o kojem se on brine jer ja stalno nešto radim, non-stop sam u umjetnosti, a on je dosta racionalan iako je muzičar. On je nekako puno organiziraniji od mene, on je baš zreo čovjek, pa zapravo ne osjećam nikakvu razliku u godinama”, kazala je odnosu s bubnjarom Damirom Josipovićem za Novu TV.

“Ne mogu reći da imam neki fizički tip muškarca, mogu poželjeti svašta. Ali na kraju moj idealan partner može biti potpuno različit od moje ideje kako je trebao izgledati. No to je iznenađenje uzbudljivo, da se nekad sve odvija mimo očekivanja. Volim šarmantne muškarce, duhovite, s nekim iščašenim smislom za humor“, izjavila je ova karizmatična Splićanka prije nekoliko godina za Story.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.