Prati nas

Show

Ljubav ne broji godine

Senka Bulić ne osjeća razliku u godinama, iako je Josip 18 godina mlađi

Hrvatska glumica Senka Bulić (54) po prvi je puta komentirala svoju vezu s 18 godina mlađim muškarcem i to na premijeri predstave ‘Kurlani’ koju je postavila njena nezavisna kazališna produkcija.

Objavljeno

|

Senka Bulić i Damir Josipović (screenshot: nova TV)

Hrvatska glumica Senka Bulić (54) po prvi je puta komentirala svoju vezu s 18 godina mlađim muškarcem i to na premijeri predstave “Kurlani” koju je postavila njena nezavisna kazališna produkcija.

“Ja uvijek mislim da je on stariji od mene, ja sam kao neko dijete o kojem se on brine jer ja stalno nešto radim, non-stop sam u umjetnosti, a on je dosta racionalan iako je muzičar. On je nekako puno organiziraniji od mene, on je baš zreo čovjek, pa zapravo ne osjećam nikakvu razliku u godinama”, kazala je odnosu s bubnjarom Damirom Josipovićem za Novu TV.


“Ne mogu reći da imam neki fizički tip muškarca, mogu poželjeti svašta. Ali na kraju moj idealan partner može biti potpuno različit od moje ideje kako je trebao izgledati. No to je iznenađenje uzbudljivo, da se nekad sve odvija mimo očekivanja. Volim šarmantne muškarce, duhovite, s nekim iščašenim smislom za humor“, izjavila je ova karizmatična Splićanka prije nekoliko godina za Story.

.

Show

Europa brine zbog drhtavice Angele Merkel (64), no događala se i prije

Ukrajinski predsjednik, po profesiji komičar, kazao je novinarima kako bi, da je situacija bila opasna, on uskočio i spasio Merkel.

Objavljeno

|

Autor

Svi veći svjetski mediji izvijestili su o narušenom zdravlju njemačke savezne kancelarke Angele Merkel (64). Naime, najmoćnija žena Europske unije s vidljivom drhtavicom dočekala je ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog.

Noge i ruke toliko su joj se tresle da se činilo kao da će se svakog trenutka srušiti za vrijeme slušanja himni. Kasnije se na konferenciji za novinare pojavila bez drhtavice te je dala novinarima naslutiti da se radilo o dehidraciji.


“Popila sam najmanje tri čaše vode koje su mi očito trebale i sada sam vrlo dobro”, objasnila je kancelarka. Nije ovo prvi puta da se Merkel tresla pred kamerama, no i tada je objašnjeno da jednostavno nije pila dovoljno vode.

Ukrajinski predsjednik, po profesiji komičar, kazao je novinarima kako bi, da je situacija bila opasna, on uskočio i spasio Merkel. Pogledajte video.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP