Što se događa sa starim tijelom?
foto: BigStock

Bakina sreća

Unuk baki (75) iz Bjelovara podmetnuo golemu količinu droge?

Autor: • 06. 12. 2018. • Vijesti310 • Verzija za ispis Verzija za ispis

U Bjelovaru je u ponedjeljak uhićena 75-godšnja žena koja je u došla u poštu podići paket. U pratnji joj je bio 20-godišnji unuk, a u paketu je bilo oko kilogram i pol droge poznate pod imenom speed i više od tisuću komada tablete ekstazija.

RTL javlja da je dvojac uhićen nakon preuzimanja paketa, a droga koju su namjeravali preprodavati im je oduzeta. Prema neslužbenim podacima, pošiljku je pratio Interpol, a droga je naručena preko internetskog podzemlja – dark weba iz Njemačke. Njezina vrijednost procjenjuje se na oko 60.000 eura.Nesretna baka navodno je “kolateralna žrtva” ovog neobičnog slučaja. Za sada još nije utvrđeno je li znala što je u paketu. Naime, unuk je pošiljku naslovio na njeno ime kako bi prikrio što je naručio. Baka je nakon saslušanja puštena na slobodu, a unuk je u pritvoru. Ovo je najveća zapljena droge u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji te prvi put da su zaplijenili pošiljku naručenu preko interneta.

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.