Prati nas

Vijesti

Bakina sreća

Unuk baki (75) iz Bjelovara podmetnuo golemu količinu droge?

Za sada još nije utvrđeno je li znala što je u paketu. Naime, unuk je pošiljku naslovio na njeno ime kako bi prikrio što je naručio. Baka je nakon saslušanja puštena na slobodu, a unuk je u pritvoru.

Objavljeno

|

Što se događa sa starim tijelom?
foto: BigStock

U Bjelovaru je u ponedjeljak uhićena 75-godšnja žena koja je u došla u poštu podići paket. U pratnji joj je bio 20-godišnji unuk, a u paketu je bilo oko kilogram i pol droge poznate pod imenom speed i više od tisuću komada tablete ekstazija.

RTL javlja da je dvojac uhićen nakon preuzimanja paketa, a droga koju su namjeravali preprodavati im je oduzeta. Prema neslužbenim podacima, pošiljku je pratio Interpol, a droga je naručena preko internetskog podzemlja – dark weba iz Njemačke. Njezina vrijednost procjenjuje se na oko 60.000 eura.

Nesretna baka navodno je “kolateralna žrtva” ovog neobičnog slučaja. Za sada još nije utvrđeno je li znala što je u paketu. Naime, unuk je pošiljku naslovio na njeno ime kako bi prikrio što je naručio. Baka je nakon saslušanja puštena na slobodu, a unuk je u pritvoru. Ovo je najveća zapljena droge u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji te prvi put da su zaplijenili pošiljku naručenu preko interneta.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.