Prati nas

Vijesti

Kobno sjedalo

Zbog sjedala u tramvaju stariji muškarac fizički napao djevojku

Djevojka ga je odgurivala od sebe i nazvala luđakom te prijetila da će pozvati policiju.  Na savjet suputnika, djevojka je izašla iz tramvaja. 

Objavljeno

|

Ponašanje u tramvaju
foto: Sandro Bura

Čini se da duh adventa nije obuzeo sve putnike zagrebačkog javnog prijevoza. Naime, jučer je oko 13 sati u tramvaju broj 14, stariji muškarac napao djevojku koja je sjela na mjesto za invalide, javlja 24 sata.

Kako navodi čitateljica 24 sata, djevojku je prva verbalno napala starija gospođa, na što je ona odgovorila da ima još mjesta u tramvaju te da ljudi mogu sjesti gdje žele. Ubrzo nakon toga joj je prišao i stariji muškarac, primio ju za jaknu i bacio sa stolca. “Jesi li imala roditelje? Poštuješ li roditelje? Tko te odgojio?” derao se na djevojku, unoseći joj se u lice.

Na objavljenom  snimci se vidi kako ga ona odguruje rukama vrijeđa i udara u lice. Na sugestije ostalih putnika da izađe iz tramvaja, djevojka je dobacila da će zvati policiju. U policiji i ZET-u kažu kako obračun zasad nitko nije prijavio.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.