Do kada se može položiti vozački?
foto: Pixabay

čestitamo!

Želi biti neovisna – položila je vozački ispit, iako su joj 82 godine

Autor: • 13. 12. 2018. • Aktivno starenje, Kolaž351 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Jedna je 82-godišnja Britanka uspješno položila vozački ispit i to iz prvog pokušaja, piše Independent.

Unatoč tome što je usred vozačkog tečaja morala napraviti pauzu zbog operacije koljena, Josephine Sheeka iz Colchestera ustrajala je u namjeri da položi vozački kako bi bila neovisnija. Unatoč odlasku u bolnicu, ova je gospođa položila ispit i to dvije godine nakon što je prvi put sjela za upravljač automobila.Njezina instruktorica vožnje, June Musson, kaže da joj je to bila najstarija učenica do sada.

“Ona je vrlo draga gospođa, spremna učiti i isprobati sve što sam joj zadala kroz tečaj”, rekal je Musson. “Jako je željela proći i napravila je sve što se od nje zahtijevalo. Uopće ne izgleda kao da joj je toliko godina. Odnosila sam se prema njoj kao prema svakom drugom učeniku. Doista je obavila sjajan posao.”

Well done to Josephine who passed today at her 1st attempt at 82 years young. So pleased for you, take care, June. www.dvdslearners.co.uk

Gepostet von DVDS learners am Dienstag, 4. Dezember 2018

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.