Prati nas

Show

Samo ljubav

Michael Douglas i 25 godina mlađa Catherine: Naša ljubav samo raste

Naša iskrena ljubav s godinama samo raste. Mislim da je činjenica što radimo u istoj industriji samo plus. To nam jako pomaže i vrlo dobro znamo kroz što prolazimo

Objavljeno

|

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones (screenshot: Access)

Oni su jedan od onih parova kojima mnogi nisu davali previše izgleda. Pa ipak, glumac Michael Douglas (74) i njegova supruga glumica Catherine Zeta-Jones (49) u braku su 18 godina.

Michael je u nedjelju osvojio Zlatni globus za ulogu u komediji “Kominskijeva metoda”. Na dodjelu ga je dopratila supruga pa su mnogi mediji javili kako je ljubav među njima još uvijek vidljiva.

25 godina mlađa glumica, koju je hrvatska publika početkom devedesetih upoznala kroz seriju “Dražesni pupoljci svibanjski”, ispričala je kako ju je šarmantni glumac osvojio. “Bit ću otac tvoje djece” prve su riječi koje joj je izrekao nakon što su se prvi put vidjeli.

“Naša iskrena ljubav s godinama samo raste. Mislim da je činjenica što radimo u istoj industriji samo plus. To nam jako pomaže i vrlo dobro znamo kroz što prolazimo”, rekao je novinarima glumac koji se je uspješno opravio od zloćudne bolesti.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.