Prati nas

Show

Ljubav bez granica

Neodoljivi Clint Eastwood ljubi 65 godina mlađu djevojku

Afallah je gostovala u trač rubrikama zbog svoje veze sa Mickom Jaggerom, a koji je od nje stariji 52 godine. I ranijim vezama pokazala je da ima razvijen ukus za starije muškarce.

Objavljeno

|

Stari muškarci s mladim ženama
Clint Eastwood (screenshot: The Mule)

Prljavi Harry zaljubljen je u mlađahnu filmsku producenticu koja bi mu mogla biti unuka. Naime, tako su svjetski opisali vezu glumca Clinta Eastwooda (88) i mlade Noor Alfallah (23).

Afallah je nekoć gostovala u trač rubrikama zbog svoje veze sa Mickom Jaggerom, a koji je od nje stariji 52 godine. I drugim vezama pokazala je da ima razvijen ukus za starije muškarce.

Eastwood, koji je bio dvaput oženjen, ima pet kćeri i dvojicu sinova s pet različitih žena. Najmlađeg sina dobio je 1996. godine kada je imao 66 godina. “Volim se šaliti da, kako moja djeca nisu dobila unučad, imam dvoje svoje. To je fantastičan osjećaj, biti tata u mojoj dobi. Imam puno sreće. Shvaćam kako je nepoštena činjenica da muškarci mogu dobiti djecu kad su mnogo stariji nego žene“, izjavio je neodoljivi glumac.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.