Prati nas

Vijesti

Ne zna se kad će

ZG Holding priopćio da je novi skuplji cjenik odvoza smeća tek radni dokument

U ovom trenutku još uvijek ne možemo govoriti o bilo kakvoj korekciji cijene odvoza miješanog komunalnog otpada niti precizirati datum stupanja na snagu cjenika koji je još uvijek u izradi.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Trg žrtava fašizma (foto: Siniša Bogdanić)

Nakon što je Jutarnji list objavio dokument prema kojem građane Zagreba čeka ogromno poskupljenje odvoza smeća, oglasio se i Zagrebački holding.

“Dokument na koji se poziva predmetni dnevni list kao navodno  gotovi cjenik Zagrebačkog holdinga d.o.o, podružnice Čistoća, najavljujući njegovo stupanje na snagu već u travnju, što je netočno i neistinito,  tek je jedna od radnih verzija materijala koji je još uvijek podložan promjenama i izmjenama”, piše u priopćenju.


“Radi se o trećem prijedlogu cjenika koji je Uprava Zagrebačkog holdinga d.o.o poslala na suglasnost u Grad Zagreb nakon stupanja na snagu Uredbe o gospodarenju komunalnim otpadom.”

“U ovom trenutku još uvijek ne možemo govoriti o bilo kakvoj korekciji cijene odvoza  miješanog komunalnog otpada niti precizirati datum stupanja na snagu cjenika koji je još uvijek u izradi”, poručuju iz ove gradske kompanije.

.

Vijesti

Naivna starica povjerovala je telefonskom pozivu pa je ostala bez više tisuća kuna

Zagrebačka policija izvijestila je o novom slučaju prijevare starije osobe.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Kako do novca iz drugog stupa?

Zagrebačka policija izvijestila je o novom slučaju prijevare starije osobe.

“Jučer, 1. lipnja oko 11 sati i 20 minuta u Novom Zagrebu u Pičmanovoj ulici, nepoznati muškarac nazvao je 80-godišnjakinju, lažno se predstavio kao službena osoba. Naveo je da ima saznanja da oštećena ima krivotvoren novac kojim je plaćala u trgovini te da će poslati službenu osobu da pregleda novčanice”, kažu u Policijskoj upravi zagrebačkoj.


Naivna starica povjerovala je u navedeno te je po dolasku muškarca na adresu predala novac i bankovnu karticu. Kasnije je shvatila da je prevarena. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP