Prati nas

Vijesti

Ne zna se kad će

ZG Holding priopćio da je novi skuplji cjenik odvoza smeća tek radni dokument

U ovom trenutku još uvijek ne možemo govoriti o bilo kakvoj korekciji cijene odvoza miješanog komunalnog otpada niti precizirati datum stupanja na snagu cjenika koji je još uvijek u izradi.

Objavljeno

|

Trg žrtava fašizma (foto: Siniša Bogdanić)

Nakon što je Jutarnji list objavio dokument prema kojem građane Zagreba čeka ogromno poskupljenje odvoza smeća, oglasio se i Zagrebački holding.

“Dokument na koji se poziva predmetni dnevni list kao navodno  gotovi cjenik Zagrebačkog holdinga d.o.o, podružnice Čistoća, najavljujući njegovo stupanje na snagu već u travnju, što je netočno i neistinito,  tek je jedna od radnih verzija materijala koji je još uvijek podložan promjenama i izmjenama”, piše u priopćenju.


“Radi se o trećem prijedlogu cjenika koji je Uprava Zagrebačkog holdinga d.o.o poslala na suglasnost u Grad Zagreb nakon stupanja na snagu Uredbe o gospodarenju komunalnim otpadom.”

“U ovom trenutku još uvijek ne možemo govoriti o bilo kakvoj korekciji cijene odvoza  miješanog komunalnog otpada niti precizirati datum stupanja na snagu cjenika koji je još uvijek u izradi”, poručuju iz ove gradske kompanije.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP