Prati nas

Show

Samo ljubav

Zaljubljeni i sretni Bebekovi opet su u kadi slavili ljubav

Jedan od najromantičnijih parova s hrvatske estrade, Željko (73) i Ružica Bebek (39), pokazali su javnosti kako su proslavili dan zaljubljenih – Valentinovo. Kako svjedoči fotografija s Instagrama, pjevač je supruzi masirao noge u spa centru, a poslije su nazdravili čašom pjenušca.

Objavljeno

|

foto: Instagram/spacentarmalidom

Jedan od najromantičnijih parova s hrvatske estrade, Željko (73) i Ružica Bebek (39), pokazali su javnosti kako su proslavili dan zaljubljenih – Valentinovo. Kako svjedoči fotografija s Instagrama, pjevač je supruzi, uz zdravicu pjenušcem u jacuzziju, masirao stopala u jednom zagrebačkom spa centru.

Željko i njegova 34 godine mlađa Ružica već godinama svjedoče svoju zaljubljenost putem društvenih mreža i izgledaju kao da su u braku tek mjesec dana, a ne gotovo dva desetljeća.

“Sretno nam ljubavi, 16 godina”, objavio je Bebek lani na Facebooku uz fotografiju zaljubljenog para. Iza njih se na zidu vidi se velika slika na zidu na kojoj poziraju u krevetu. Ružica leži ispred muža i prekrivena je dok provokativni Željko pokazuje puno više kože.

željko bebek gol
Željko i Ružica Bebek slave 16. obljetnicu vjenčanja (foto: Facebook)
Željko i Ružica Bebek slave 12. obljetnicu vjenčanja (foto: Facebook)

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.