Prati nas

Mozaik

poduzetna mama

Majka po fakultetu tražila djevojku za svoga sina

Policija je stigla na Sveučilište Maryland nakon dojava o ženi u pedesetima koja već danima hoda po fakultetu i pristupa studenticama s pitanjem jesu li zainteresirane za izlazak s njezinim sinom. Gospođa je zamoljena da se udalji sa fakulteta, no protiv nje neće biti pokrenut nikakav postupak.

Objavljeno

|

Kako oženiti sina
Ilustracija (foto: Anthony Metcalfe/Unsplash)

Imate li djecu i jesu li vjenčani? Ako još nisu izrekli sudbonodno “da”, brine li vas to? Biste li ikada poduzeli nešto u vezi s time ili sve prepuštate mladima?

Jedna mama odlučila je stvar uzeti u svoje ruke, no nismo baš sigurni da je ovime napravila uslugu svojemu, još uvijek neoženjenom, sinu, piše The New York Post.

Naime, policija je stigla na Sveučilište Maryland nakon dojava o ženi u pedesetima koja već danima hoda po fakultetu i pristupa studenticama s pitanjem jesu li zainteresirane za izlazak s njezinim sinom. Nije poznato koliko je studentica ova poduzetna majka već “obradila”, no taj je broj očito dovoljan da se u čitavu priču umiješa i policija. Gospođa je zamoljena da se udalji sa fakulteta, no protiv nje neće biti pokrenut nikakav postupak.

foto: Towson University Police Department

Fakultet je objavio da je žena udaljena iz njihovih prostorija jer je njezina prisutnost počela uznemiravati studente. Priopćenje je izdala i policija: “6. i 7. veljače zaprimili smo dojavu o ženi koja prilazi studenticama, traži ih broj telefona i pita jesu li zainteresirane da izađu na spoj s njezinim sinom. Žena ima oko 50 godina, nosi naočale, plave traperice, majicu na pruge i šareni šal te tamni kaput.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.