Prati nas

Vijesti

Malo, ali veseli

4.000 zadarskih umirovljenika dobit će uskrsnice

Oni koji nisu na popisu, a smatraju da imaju pravo na uskrsnicu neka se jave u Odjel za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Zadra. Ukoliko je netko neopravdano izostavljen naknadno ćemo isplatiti novce na tekući račun, poručuju iz grada.

Objavljeno

|

Tko će dobiti uskrsnicu?
Zadar (foto: Ivan Vuksa/Pixabay)

Oko 4 tisuće umirovljenika na području grada Zadra i ove će godine dobiti uskrsnicu u iznosu od 200 kuna. Pravo na ovaj novčani iznos imaju umirovljenici kojima mirovine ne prelaze 2 tisuće kuna i žive na području grada Zadra.

Jakov Vidović, zamjenik pročelnika Odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Zadra za HRT ističe  kako će Hrvatska pošta oko Uskrsa početi s podijelom novca: “Oni  koji nisu na popisu, a smatraju da imaju pravo na uskrsnicu neka se jave u Odjel za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Zadra. Ukoliko je netko neopravdano izostavljen naknadno ćemo isplatiti novce na tekući račun.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.