Prati nas

Show

Dobro je

Hospitaliziran je Mišo Kovač, stanje mu je stabilno

Popularni pjevač Mišo Kovač posljednja se dva tjedna zbog ozbiljnih respiratornih problema liječio u zagrebačkoj Klinici za plućne bolesti na Jordanovcu. Stanje mu je sada stabilno i dobro se oporavlja od infekcija koje su liječnici uspješno sanirali.

Objavljeno

|

Kada je rođen Mišo Kovač?
Mišo Kovač (Ovo je naša noć, LP, 1977.)

Popularni pjevač Mišo Kovač (77) posljednja se dva tjedna zbog ozbiljnih respiratornih problema liječio u zagrebačkoj Klinici za plućne bolesti na Jordanovcu. Stanje mu je sada stabilno i dobro se oporavlja od infekcija koje su liječnici uspješno sanirali.

Ipak, Kovač se iz Jordanovca nije vratio kući, već je na dodatni oporavak premješten u Bolnicu za plućne bolesti u Rockefellerovoj, javlja Jutarnji List. Medicinsko osoblje kaže da Mišo nije zahtjevan kao pacijent. Ništa ne izvolijeva, ne izigrava veliku zvijezdu, sluša upute liječnika. Gode mu posjeti prijatelja i njegove vjerne supruge Lidije.

“Mislim da je to posljedica velike prehlade i viroze koju je dugo vukao. Početkom godine imao je i problema sa sinusima, teško je disao, pa mu je liječnik savjetovao da, dok najgore ne prođe, bude u bolnici”, kaže Mišin prijatelj, koji podsjeća kako je legendarni pjevač na svom posljednjem velikom koncertu, održanom 22. prosinca u Splitu pred 12.000 obožavatelja, izašao s temperaturom višom od 39 stupnjeva. Uzalud ga je kći Ivana tada nagovarala da odgodi nastup. Mišo je rekao: “Ni pod koju cijenu!”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.