Prati nas

Vijesti

Divljaštvo

Kineski umirovljenik (80) brutalno istukao vozačicu autobusa, tražila ga je kartu

Napad bijesa dobio je u trenutku kada ga je vozačica zamolila da pokaže iskaznicu za besplatan javni prijevoz, a koju je on zaboravio ponijeti. Vozačica je prekrivena krvlju prevezena u bolnicu.

Objavljeno

|

screenshot: MailOnline

Kineska policija privela je osamdesetogodišnjeg starca koji je brutalno štapom istukao vozačicu autobusa u Yongzhou.

Napad bijesa dobio je u trenutku kada ga je vozačica zamolila da pokaže iskaznicu za besplatan javni prijevoz, a koju je on zaboravio ponijeti. Vozačica je oblivena krvlju prevezena u bolnicu.


Dok ju je tukao, nasilnik je vikao: “Kakva su to pravila?” Kada je od siline udarca puknuo štap za hodanje, posegnuo je za metlom koju je našao u autobusu i nastavio udarati. Izudarao je i putnicu koja je pokušala smiriti situaciju i obraniti nesretnu vozačicu.

“Samo sam mu rekla da drugi put ne zaboravi kartu. Nisam ga tražila novac”, kazala je šokirana vozačica Zhang Hong. Prilažemo snimku nadzorne kamere.

screenshot: MailOnline

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP