Prati nas

Vijesti

Divljaštvo

Kineski umirovljenik (80) brutalno istukao vozačicu autobusa, tražila ga je kartu

Napad bijesa dobio je u trenutku kada ga je vozačica zamolila da pokaže iskaznicu za besplatan javni prijevoz, a koju je on zaboravio ponijeti. Vozačica je prekrivena krvlju prevezena u bolnicu.

Objavljeno

|

screenshot: MailOnline

Kineska policija privela je osamdesetogodišnjeg starca koji je brutalno štapom istukao vozačicu autobusa u Yongzhou.

Napad bijesa dobio je u trenutku kada ga je vozačica zamolila da pokaže iskaznicu za besplatan javni prijevoz, a koju je on zaboravio ponijeti. Vozačica je oblivena krvlju prevezena u bolnicu.Dok ju je tukao, nasilnik je vikao: “Kakva su to pravila?” Kada je od siline udarca puknuo štap za hodanje, posegnuo je za metlom koju je našao u autobusu i nastavio udarati. Izudarao je i putnicu koja je pokušala smiriti situaciju i obraniti nesretnu vozačicu.

“Samo sam mu rekla da drugi put ne zaboravi kartu. Nisam ga tražila novac”, kazala je šokirana vozačica Zhang Hong. Prilažemo snimku nadzorne kamere.

screenshot: MailOnline

.

Vijesti

Dr. Miroslav Škoro bi mogao biti Kolindin protukandidat na izborima

‘Ako je holivudski glumac mogao dva mandata voditi svjetsku velesilu, ako je u Ukrajini prekjučer za predsjednika mogao prisegnuti bivši komičar, zašto na čelu Hrvatske, u kojoj se političari dosad nisu baš dokazali i iskazali, ne bi bio pjevač?’ misli Škoro.

Objavljeno

|

Autor

Rezultati istraživanja političkih preferencija građana HRejting o iznjedrili su jedno novo ime među potencijalnim predsjedničkim kandidatima, a koje je odmah u javnosti izazvalo veliko zanimanje, javlja HRT.

Miroslav Škoro, naš poznati glazbenik, prvi se put pojavio u ispitivanjima javnog mijenja i odmah dobio 9,4% potpore, što ga je svrstalo na visoko treće mjesto, iza predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića.“Ako je holivudski glumac mogao dva mandata voditi svjetsku velesilu, ako je u Ukrajini prekjučer za predsjednika mogao prisegnuti bivši komičar, zašto na čelu Hrvatske, u kojoj se političari dosad nisu baš dokazali i iskazali, ne bi bio pjevač? Narod nešto traži, traži neku alternativu, traži neku opciju, a s obzirom na to da sam ja cijeli život pisao pjesme koje su vrlo povezane s tim narodom i s tom stvarnošću u kojoj živimo, pa ako narod nešto poručuje onda o tome treba razmisliti ozbiljno”, komentirao je osječki slavuj za javnu televiziju.

“”Nemojte podcjenjivati gospodina Škoru. Gospodin Škoro je ozbiljan intelektualac. Ne vidim zašto ne bi imao šanse. Naime, njegov će najveći problem biti taj ako HDZ bude imao nekog drugog svog kandidata, riječ je zapravo o njegovom prirodnom biračkom tijelu, ali koje je poslušno u odnosu na stranku i tu bi mogao biti njegov problem”, komentar je bivšeg predsjednika Ive Josipovića za N1.

Škoro, podsjetimo, nije samo pjevač. Doktorirao je ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Osijeku i predaje istu na Sveučilištu Sjever. u biografiji ima upisane i poslovne podvige kao što su generalni direktor diskografske kuće te aktualno vođenje vlastite vinarije.

Nastavi čitati