Prati nas

Show

Samo ljubav

Milojko (74) ljubi 53 godine mlađu Milijanu, njihovo bogatstvo je ljubav

Znam ga otkako sam bila mala. Sa mojih 17, nepunih 18 godina ostvarili smo bliži kontakt, počeli smo se družiti. Malo sam se ja zaljubila, pa onda i on. Bilo smo oko godinu dana u vezi. Kada smo šetali zajedno, svi su zagledali, bilo je čudno. Odjeknula je priča kao atomska bomba.

Objavljeno

|

Milojko i Milijana (foto: Facebook)

Da ljubav ne poznaje godine svjedoči i ljubavna priča Milojka Božića (74) iz srbijanskih Pilatovića i Milijane Bogdanović (21) iz Lučana.  Naime, ovaj se par priprema za vjenčanje koje će se održati 7. rujna, javlja Kurir. Kad se Milijana rodila, Milojko je već uživao u umirovljenju, a nakon radnog vijeka provedenog u Beogradu.

“Znam ga otkako sam bila mala. Sa mojih 17, nepunih 18 godina ostvarili smo bliži kontakt, počeli smo se družiti. Malo sam se ja zaljubila, pa onda i on. Bilo smo oko godinu dana u vezi. Kada smo šetali zajedno, svi su zagledali, bilo je čudno. Odjeknula je priča kao atomska bomba. Poslije smo prekinuli, ne znam zašto. Onda je on morao na operaciju srca i nikoga nije bilo da mu pomogne. Ponudila sam se vrlo rado, bez ikakve obaveze, prijateljski, da pospremim kuću, napravim ručak. Ali nisam mogla izdržati njegovu blizinu, rodila se velika ljubav”, ispričala je mladenka.

Milijani je jasno, kaže, da su mnogima trn u oku, da ljudi sumnjaju u njihovu ljubav i da misle da je ona s njim iz nekog interesa. Međutim, zlobni komentari je ne zanimaju.

Nije bogat, a ona ga voli

“Mnogi misle da sam sa njim iz interesa, ali sve je najnormalnije. Njegova ukupna primanja su 50.000 dinara (3.100 kuna). Živimo u našoj drvenoj palači. Tu ćemo prezimiti, a na proljeće ćemo krenuti s renoviranjem kuće koju je Mikan davno sagradio, ali koja je sasvim normalna, nema nikakvog luksuza i bijesa”, objašnjava Milijana.

Milojko ju je, ispričala je za medije, osvojio izgledom: “Prvo me je privukao njegov fizički izgled. Ne volim mlade momke, stariji mi se sviđaju oduvijek.” On se pak, priznaje, zaljubio u njenu dobrotu i izgled: “Tko bi to očekivao da ću se tako zaljubiti?”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.