Prati nas

Show

Reality show

Otac je očajan, a majka odobrava brak Milijane (21) i Milojka (74)

Najviše nas bole komentari ljudi, pogotovo nepoznatih. Svi komentiraju kako on ima para, da je ona sa njim zbog novca, ali u suštini on nema ništa. Ima samo malu penziju. Sve što je imao uzele su mu prethodne dvije žene. Pa čak i kćerku staru 31 godinu.

Objavljeno

|

Milojko i Milijana (foto: Facebook)

Trenutno najpopularniji zaručnički par u Srbiji podijelio je javnost najavom vjenčanja, a ni njena obitelj, čini se, nije složna u komentarima. Podsjetimo, kad se Milijana Bogdanović rodila (21), Milojko Božić (74) je već uživao u umirovljenju, a nakon radnog vijeka provedenog u Beogradu.

“Znam ga otkako sam bila mala. Sa mojih 17, nepunih 18 godina ostvarili smo bliži kontakt, počeli smo se družiti”, ispričala je Milijana medijima koji su prenijeli vijest i o njihovom sjajnom seksualnom životu, Milojkova ranija dva braka, ali i mogućnosti da uđu u popularni reality show.

“Ja ne postojim od kako je ona sa njim! Ne spominjite mi tog starca! Jako sam razočaran u kćer”, rekao je između ostalog medijima Milijanin otac.

Majka Slađana pak deklarativno podržava vezu, ali i ona ima prigovore: “Jako smo razočarani, ne zbog veze, nego zbog načina na koji je to objavila. Najviše nas bole komentari ljudi, pogotovo nepoznatih. Svi komentiraju kako on ima para, da je ona sa njim zbog novca, ali u suštini on nema ništa. Ima samo malu penziju. Sve što je imao uzele su mu prethodne dvije žene. Pa čak i kćerku staru 31 godinu.”

“Ja sam majka i Milijani želim svu sreću, odobravam joj, ali me jako boli i potpuno nas je razočarala što se pojavljuje po televiziji i drugim medijima. Nije to trebala raditi”, govori Slađana.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.