Prati nas

Show

Sreća

Boris Novković u 52. godini dobio Si

Novković nije skrivao svoje ljubavne brodolome od javnosti. Iza njega su tri propala brake s Bojanom Gregorić Vejzović, Lucijom Matić i Ines Katić o kojima je objavljivao i na društvenim mrežama, naglašavajući kako još uvijek – vjeruje u ljubav.

Objavljeno

|

Boris Novković (screenshot: CMC)

Pjevač Boris Novković postao je treći put otac i to u 52. godini života. U zagrebačkoj bolnici Merkur njegova 25 godina mlađa djevojka Iris Volf rodila je djevojčicu koju su ponosni roditelji nazvali Si.

Ime za koje su se odlučili je hebrejskog podrijetla te je izvedenica imena Dusana, što u prijevodu znači duša. „Ovo mi je uz rođenje mojih sinova najznačajniji događaj u životu. Zahvaljujem Iris što mi je podarila kćer. Naša Si je po mom vjerovanju negdje iz zlatnih visina odabrala upravo nas za roditelje i sletjela tiho u naš dom, a Iris, Noa, Bono i ja i cijela naša velika obitelj trudit ćemo se da joj ovaj život učinimo zanimljivim i opravdamo povjerenje koje nam je dala u roditeljskom, bratskom i obiteljskom smislu’, rekao je Boris za Story.

Novković nije skrivao svoje ljubavne brodolome od javnosti. Iza njega su tri propala brake s Bojanom Gregorić, Lucijom Matić i Ines Katić o kojima je objavljivao i na društvenim mrežama, naglašavajući kako još uvijek – vjeruje u ljubav.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.