Prati nas

Stil i ljepota

Model na pragu 60. godine

Sramežljiva 59-godišnjakinja postala model za seksi donje rublje

Prije samo pet godina, ona je bila sasvim obična poslovna žena koja se nije voljela skidati u kupaći kostim čak ni kad bi išla na kupanje. No danas ova lijepa 59-godišnja Britanka nosi modne revije seksi donjeg rublja i kupaćih kostima i ima više samopouzdanja nego u mlađim danima.

Objavljeno

|

Najstarija manekenka na svijetu
Nicola Griffin (screenshot: E! News)

Prije 20 godina Nicola Griffin nije se voljela skidati u kupaći kostim, čak ni kad bi išla na kupanje. Danas je ova 59-godišnja Britanka profesionalni model za donje rublje.

Ova sjedokosa ljepotica je proputovala čitav svijet, od SAD-a, preko Kariba i Europe kako bi snimala modne editorijale i nosila modne revije. Njezine seksi fotografije doslovce su pomele svijet mode.

“Posljednjih nekoliko godina su doista bile uzbudljive”, kaže ova lijepa žena koju na Instagramu prati više od 12.500 pratitelja. “Prije nego sam postala model, najdalje što sam putovala je do obližnjeg supermarketa.”

Sve je počelo prije pet godina kad je Nicolu ugledao jedan modni agent dok je kupovala namirnice. U početku je oklijevala, no njezine kćeri Tabitha i Elly, nagovorile su je da se okuša u manekenstvu. Već za nekoliko mjeseci snimala je na Karibima noseći na sebi seksi kupaći kostim.

“Snimala sam uz četiri puno mlađe djevojke, a kad su mi dali kupaći kostim, mislila sam da je došlo do neke zabune. Pomislila sam zašto bi mene itko želio vidjeti u tome? No pet godina kasnije, potpuno sam promijenila mišljenje”, kaže Nicola.

Ova bivša poslovna žena kaže da vježba svaki drugi dan i zdravo se hrani i misli da se ljudima ponajprije sviđa zato što ima “normalno” tijelo.

“Samopouzdanje mi je trenutno na jako visokom nivou i prihvatila sam svoje tijelo onakvo kakvo jest”, kaže te dodaje kako nema namjeru usporiti iako joj se bliži 60. rođendan. “Stat ću kad umrem. Ne planiram odustati od mode tako skoro.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.