Prati nas

Mozaik

Šareno

Uskrsno dekoriranje doma i stola budi život u nama

Ako imate vremena i volje, prvo pogledajte što u kući imate; materijale i ukrase, pa na tom tragu napravite svoju blagdansku priču. Mi prilažemo nekoliko fotografija koje će vas možda inspirirati.

Objavljeno

|

foto: Pixabay

Kada je riječ o blagdanskoj dekoraciji doma, dva su suprotstavljena tabora: oni koji u tome uživaju i oni koji su uvijek “iznad situacije i ne daju se impresionirati šarenilom”. I prvi i drugi u dokazivanju stava često pretjeraju.

Pusteni pilići, drveni zečići, vrbovo pruće, tulipani, maslačci i trave, sve će se to pored šunke i kolača naći na stolovima onih koji dom blagdanski dekoriraju. Ove je godine ponuda gotovih ukrasa veća no ikada, no još uvijek vrijedi pravilo da je jednostavnost najljepša, pogotovo ako je proizvod vaših ruku.

Osim što je na više razina Uskrs znak buđenja novog životnog ciklusa, uskrsno uređenja doma i psihološki označava “službeni” kraj onoga što zovemo zimskom depresijom. Ako imate vremena i volje, prvo pogledajte što u kući imate; materijale i ukrase, pa na tom tragu napravite svoju blagdansku priču. Mi prilažemo nekoliko fotografija koje će vas možda inspirirati.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.