Prati nas

Vijesti

Najavite se

Grad Zagreb poziva branitelje da dođu na besplatni tečaj financijske pismenosti

Planirani termin radionice je 15.05.2019. od 10:00- 12:00 u prostorijama Tribine Grada Zagreba, Kaptol 27.

Objavljeno

|

Kako imati novca?
foto: TheDigitalWay/Pixabay

Branitelji i članovi njihovih obitelji pozvani su na besplatno predavanje o financijskoj pismenosti. U organizaciji Grada Zagreba mogu saznati kako bolje i razboritije upravljati novcem.

“Jeste li se barem jednom zapitali gdje je nestao novac od plaće? Biste li željeli da novac kontrolira vas ili da vi kontrolirate novac? Je li vam cilj čitav život raditi za novac ili biste voljeli da novac radi za vas? Biste li voljeli živjeti život bez financijskog stresa? Važnost financijske pismenosti i protok novca jedne su od tema koje će vam pružiti financijski savjetnici Nobilius grupe kroz ovo predavanje”, stoji u pozivnici.

Planirani termin radionice je 15.05.2019. od 10:00- 12:00 u prostorijama Tribine Grada Zagreba, Kaptol 27. Zainteresirani se trebaju javiti u Gradski ured za branitelje, Vodnikova 14, na  brojeve telefona 01/6166-368, 01/6100-311 ili na e-mail adresu [email protected]

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.