Prati nas

Vijesti

Skandal

Miljenica nacije Lidija Bačić optužena da je na cesti fizički nasrnula na starije žene

‘Lidija je izletjela iz auta, udarila nogom prijateljičinog psa i nasrnula na nju. Odgurnula ju je i udarila je glavom u zid’, govori šokirana Liljana.

Objavljeno

|

screenshot: Kristijana Urem/Facebook

Zagrepčanka Kristijana Urem optužila je pjevačicu i kolumnisticu portala Index.hr Lidiju Bačić (33) da je nasred ceste, u samom središtu grada, napala njenu majku, majčinu prijateljicu i psića. Na Facebooku ju objavila i video koji pokazuje stariju žensku osobu s bijelim malim psom koja se diže s pločnika i ženskoj osobi u automobilu prijeti pozivanjem policije, uz psovku.

“Večeras u Varšavskoj, napad Lidije Bačić na moju mamu i njenu prijateljicu, koja je onkološki pacijent i na njenog malog psa. Prvo se nepropisno parkirala na nogostupu, tako da su ju morale obilaziti i pri tome sići na cestu. Mamina prijateljica je rukom slučajno zakačila za retrovizor, nakon čega je mega fuj “zvijezda” izletjela iz auta, nogom udarila psića i maminu prijateljicu odgurnula, pri čemu je žena udarila glavom u zid. Kada je vidjela da ju prolaznica sa druge strane ulice snima, gurnula je moju mamu na pod i pobjegla autom. Čeka se policija”, napisala je Urem uz snimku.

Zgroženi komentatori požalilu su se kako Bačić briše negativne komentare sa svoje Facebook stranice, a neki su i priložili fotografije na kojima pjevačica pozira uz automobil registracijskih oznaka koje odgovaraju oznakama automobila sa snimke koju je Urem objavila.

Ljiljana Fajfer (62), majka Kristijane Urem dala je svoje viđenje priče za 24 sata: „Šetale smo iz Frankopanske prema Varšavskoj. Nismo uopće vidjele tko je u autu. Prijateljica je pokucala na staklo kako bi vozaču dala do znanja da se tako ne smije parkirati. I onda joj je rukom slučajno zatvorila retrovizor. Ta energija kojom je ona izletjela na cestu i počela vikati na nas… To u životu nisam doživjela. Vrijeđala nas je i govorila: ‘Ti ćeš meni retrovizor dirati!’. Nakon toga je ušla u vozilo. Prolaznici su nam sugerirali da uslikamo tablice pa je prijateljica išla fotografirati. Tada je Lidija izletjela iz auta, udarila nogom prijateljičinog psa i nasrnula na nju. Odgurnula ju je i udarila je glavom u zid.“

Lidija je, tvrde žene, pobjegla, a one su pozvale policiju koja je novinarima potvrdila dojavu i izlazak na teren. “Nakon što je ona pobjegla, odmah smo policiji prijavile fizički napad. Policija je uzela snimke i rekla da pjevačici slijedi prekršajna prijava za narušavanje reda i mira te da će dobit kaznu za nepropisno parkiranje”, rekla je Ljiljana za Večernji list.

Menadžer Lidije Bačić za 24 sata tvrdi da priča nema veze s istinom. Pjevačica se do ovog trenutka nije očitovala o optužbama.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.