Prati nas

Show

rođena beba sussex

Ponosni roditelji Meghan i Harry pokazali svojega sinčića

Maleni je došao na svijet u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak. Dječak zasad još nema ime, a sretni roditelji i mediji obraćaju mu se s ‘beba Sussex’.

Objavljeno

|

foto: The Duke and Duchess of Sussex/Facebook

Meghan Markle i princ Harry pokazali su javnosti svojega sinčića. Mališan čije ime još nije poznato došao je na svijet 6. svibnja. “Imam dvojicu najboljih momaka, jako sam sretna”, rekla je mama Meghan, a tata Harry je dodao kako je prekrasno biti roditelj.

Čestitke pristižu sa svih strana, a jednu od prvih uputio je dječakov stric, princ William duhovito kazavši kako se veseli što je i njegov brat Harry ušao u klub neispavanih roditelja.

Podsjetimo, princ Harry i američka glumica Meghan Markle upoznali su se 2016. i započeli svoju vezu. Odmah su počela nagađanja o tome kako će prinčeva veza s Meghan koja je miješane rase i koja iza sebe već ima jedan brak, utjecati na kraljevsku obitelj. Osim toga, ubrzo su izašli na vidjelo i problemi u njezinoj obitelji jer se njezin otac i polusastra nisu libili u javnost iznositi prljav veš njihove obitelji.

Unatoč preprekama, Meghan i Harry vjenčali su se na čarobnoj ceremoniji u dvorcu Windsor kojoj je prisustvovala kompletna kraljevska obitelj te s Meghanine strane samo majka Doria. No zato je tu bilo mnoštvo poznatih i slavnih osoba s kojima mladi par njeguje prijateljstvo. Ubrzo je objavljeno i da vojvotkinja od Sussexa očekuje bebu. Maleni je došao na svijet u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak. Dječak zasad još nema ime, a sretni roditelji i mediji obraćaju mu se s “beba Sussex”.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.