Prati nas

Show

Lijepa i inteligentna

Sharon Stone (61) razodjenula se za Vogue, izgleda zanosno

Objavljeno

|

Sharon Stone (Basic Instinct, 1992.)

Planetarno popularna glumica Sharon Stone razodjenula se za portugalsko izdanje Vogua. 27 godina nakon premijere erotskog trilera “Sirove strasti”, fotografirala se u pozama u kojima pamtimo Catherine Trammell. Unatoč činjenici da je zagazila u šezdesete, nije se libila ni pokazati grudi.

O filmu koji joj je obilježio karijeru Sharon danas kaže: “Muka mi je govoriti o ‘Sirovim strastima’. Toliko toga drugoga sam postigla u životu. Toliko je puno drugih stvari koje zavrjeđuju da govorimo o njima. Na primjer: možemo li jednostavno odabrati da se više ne bojim ovog novog diktatorskog mentaliteta i da se sjetimo tko smo i zašto smo ovdje?”

“Voljela sam raditi na većini filmova koje sam snimila. Jesam li koji mrzila? Pa, na snimanju ‘Sirovih strasti 2’ redatelj je zahtijevao da mu svaki dan sjedim u krilu dok bi mi davao upute za snimanje. A kada sam to odbijala, odbijao je snimati sa mnom”, izjavila je glumica koju važi za jednu od najinteligentnijih osoba u filmskoj branši. Naime, IQ joj iznosi 154!  

Stone se dva puta udavala i dva puta razvodila. Usvojila je trojicu sinova čije je pojavljivanje u javnosti uvijek dozirala na najmanju mjeru. Jednom prilikom izjavila je kako je odgajati ih bila prava privilegija.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.